maanantai 2. syyskuuta 2013

Voihan maskamakkara

Viikko alkoi jotenkin yllättävän hyvin. Vaikka pää oli jossain muualla, sujui kaikki hyvin. Ehkä juuri siksi, ei ajatellut mitään. Tai en tiiä, onks pää ikinä siellä missä pitää, mutta yleensä ees vähän paremmin, ha.
Töissä tuli taas liuta tärkeitä kysymyksiä, kuten "Tiesitkö, että mulla on ollu yskä?" tai "Miski sulla ei oo maskamakkaraa, miski?"

Töistä poljin kaupunkiin tapaamaan ihanaa ystävää, jota valitettavan harvoin nykyään pystyy näkemään. Se kun meni vuosia sitten muuttamaan pohjoseen, mokoma! Onneksi ystävyys ei häviä. Käytiin Factoryssa, mä olin terveellinen ja tilasin salaatin, mutta tuo lomalainen.. söi kaksi palloa jäätelöä. Hyväksi on (välillä) herkutella!

Täytteenä savulohta, scamppeja, tuoretta ananasta ja hunajamelonia sekä
hunajapaahdettuja auringonkukansiemeniä ja kuivattuja marjoja,
kastikkeena lime-inkiväärijogurttia. Nam!!
Herkuttelun ja juoruilun jälkeen mentiin vähän shoppailemaan. Löysin harmaat farkut ja valkoisen paidan. Olivat makutuomarin mielestä niin hyvät, että pitihän sitä vähän sortua.. Jäin hetkeksi vielä itsekseni pyörimään seuran lähdettyä, mutta en löytänyt mitään tarpeeksi kivaa.
Kotimatka kesti varmaan tuplaten, piti samalla Whatsappata kaikkea ah.niin.tärkeää. En siis toki tee sitä samaan aikaan, mutta koska kuuntelen puhelimella radiota, piippaa napeissa kaikki viestit. Niin  kyllähän ne pitää heti pysähtyä lukemaan.. Ja toki niihin täytyy vastata heti ja ohhoh, noidan kehä on valmis! Perille pääsee aina. Asiat täytyy laittaa tärkeysjärjestykseen ja aika ei yleensä pärjää siinä kärkisijoille.

Tää olikin ehkä se kaikista rennoin päivä, seuraavat kaksi menee vanhempainilloissa kertomassa tärkeitä juttuja. Tälläisellä alotuksella jaksaa virallisemmatkin jutut! Toivotaan vähintään yhtä hyvää viikon jatkoa, muille myös!

2 kommenttia:

  1. Aaa, kauhee jätskimorkkis. :D Mutta oli kivaa! <3 Mainittakoon se vielä täälläkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha, turhaan sä mitään morkkista podet, hyvä se on (välillä) itteään hemmotella! Kiitos, oli kivaa <3

      Poista