sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ihan ok, mutta ei maailman kivoin

Huhhei, taas on viikko menty haipakkaa. Töiden lisäksi jumppaa ja hyviä tyyppejä. Ja hyvää ruokaa (tässä tajusin, että lähes kaikki postaukseni vähintään sivuuttavat ruokaa ja suurin osa kuvista sisältää.. ruokaa). Tässä niitä vähän lisää..

Perjantaina päädyttiin kolmen aterian illalliselle ystäväni kanssa Mayaan. Oli kyllä niin herkkua ruokaa ja seura mahtavaa. Taas on parannettu maailmaa vähän lisää. Kiitos illasta!

 
Lauantaina aloitin aamuni Bulevardin kahvisalongissa muualla asuvan ystäväni kanssa. Puhuttiin partiosta (lähinnä suunnistus- ja kutukurssista sekä Ruska-Punkku-kisan nostamasta haloosta) ja päivitettiin kaikki elämässämme tapahtuneet tärkeät jutut. Ja vähän juoruiltiin.. Sitten kierrettiin kauppoja vähän.
 
 
Sitten olikin vuorossa laatuaikaa siskon kanssa yökylän muodossa. Kaupassa käynnin jälkeen lenkitettiin koirat, tehtiin sushia (lähes 9vee ehotti ihan ite), katottiin Idolsia ja Hain tarina. Koirat oli kyllä parempaa seuraa kuin tällänen kuiva sisko, niien takia se varmaan tuli (Onnea on kämppis ja sen koirat, niin saa välillä siskon kylään..). Saatiin myös laatuaikaa häiritsemään yks otsikon mukainen (9veen määritelmä, itse määrittelisin paremmin) tyyppi. Toi lähes 9vee alkaa kyllä olemaan lähellä varhaisteiniä. Mua alkaa aina naurattaa, kun se huokailee ja pyörittelee silmiään mun jutuille. Oonhan mä vähän kuiva.. Tänään se kyllä yhtäkkiä totes "Sisko, mä tykkään susta aika paljon". Raksi seinään. Kyllähän mä tiiän olevani tärkeä, mutta ei se sitä kovin usein sano..

Kävin viikonlopun aikana useasti sovittamassa yhtä vaatetta Monkissa.
Se on jotenkin tosi kiva, mutta liian teltta ja siihen nähen liian hintava.. Ehkä.
Mutta Monkin sovituskopit on tosi kivoja, ne on kokonaan peiliä!

Harmaaseen päivään ja harmaaseen asuun piti saaha vähän piristystä.. 
Sunnuntaina hengailtiin ja käytiin Neiti Aurinkoisen 1-vuotis synttäreillä. Hänkin jo niin iso, huhhei, saparot päässä ja kaikki! Syömistä hänen täytyy kyllä vielä vähän harjoitella, ei niin kovin siististi käy se..
Tein oikein siistin 1-vuotiskortin ja sitten 9vee vähän tuunas.

Matkalla juhlista nähtiin sateenkaari. Eihän tänään ollu ees aurinkoa?
Kun sisko läks isän matkaan, tapasin Parasta partiossa-kaverin ja käytiin syömässä. (Jep, viikonloppuni pyöri vain ruuan ympärillä. Ens viikolla voi sitten syyä tylsemmin.) Mua vähän nauratti tää syksyyn varautumiseni, yläosassa ihan pop kerrospukeutuminen ja jalassa. Balleriinat. Jep. Kyllä tähän pukeutumiseen tulee vielä rutiini. Seura oli hyvää, kuten mulla yleensäkkin.

Ohjelmarikkaan viikonlopun jälkeen tulin kotiin ja avasin koneen. Partiojuttujen hoitamista ja PMMP:n uuden Matkalaulu-kokoelman kuuntelua Spotifysta. Nää versiot vaatii muutamia kuuntelukertoja, mutta aika kiva idea kyllä!

Elämässäni on hyviä tyyppejä. Kiitos niille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti