maanantai 9. syyskuuta 2013

Räkäpää päivää ja vähän tsiliruokaa

Ohhoh, taas vierähti viikko kirjottamatta. Viime viikolla tapahtu kyllä niin paljon että huhhei, poikkeustilaa töissä ja muuta ohjelmaa, niin kirjota siinä sitten. Asiaa ois varmaan ollutkin, mutta ei yhtään kirjoittamisfiilistä nii en ees yrittäny. Anteeks vaan.

Viikonloppuni oli yksi parhaista. Jännitystä, kivaa tekemistä ja ihania tyyppejä. Kiitos te. Ja kruununa mahtavalle viikonlopulle iski - hiphei vaan - räkäpää! Just kun ois kaikkea kivaa tulossakin. Mutta onhan tästä ennenkin selvitty. Vielä ei oo kovin paha, työkuntoinen ainakin toistaseksi. Toivottavasti ei pahemmaks meekkään. Koska nyt on meneillään kaikkea kivaa (totesin sen jo tosin..), olin kuulemma mielialaltani yllättävän (normaalin) pirteä ja iloinen eikä räkäpäätä olisi siitä huomannutkaan. Parempi niin.
Töissä opin, että äiti tulee kotiin maanantaisin MYÖHEMMIN-MYÖHEMMIN. Että nyt tiedetään sitten sekin... Ja monta muutakin asiaa.

Töiden jälkeen kävin vähän kaupoilla ja syömässä.  Ravintolassa oli myös isä ja poika. Ruokalistaan oli perinteisesti merkattu chili-kuvilla ruokien mausteisuus. Isällä oli (tärkeä) puhelu kesken, mutta eihän sitä lapsena malta oottaa.. "Iskä täällä on tsiliruokia! Toikin on tsiliruoka. Ja toi on tsiliruoka ja toi on tsiliruoka. Tsiliruokia. Iskä oikeesti, tsiliruokia! Iskä syötkö sä tsiliruokaa? Iskä, iskä tsiliruokaa, syötkö?" jne. kertaa vähintään kolme. Lopulta isä totesi "Joo, on chiliruokia, mutta mitäs sä otat täältä lasten listalta? Ottaisitko kanaruokaa?" "Kanaruokaa? Kanahan on naista! Se synnyttää tipuja, kyllä mä tiiän." Että sillee.. Hyvää tsiliruokahalua.
Lähetin viestin äitille, joka vastasi "Esimerkiksi tuon takia kannattaa tarkoin harkita sitä lisääntymistä." Jep. Toi on just se tärkein asia. No, en ajatellut lisääntyä ainakaan vielä. Mistään muustakaan syystä.

Äsken pesin pyykkiä, vaikka se ei kuulemma kuulu kipeenä tehtäviin asioihin. Hö, sehän on just paras kotityö ihan millon vaan. Ja ei ne itestään peseydy, vaikka ois kuinka kipeä.. Enkä mä nyt niin kipeä ole, työkuntoinenkin vielä!

Viikon tavoitteena on selättää räkäpää ja muutenkin elää vaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti