keskiviikko 28. elokuuta 2013

En tiiä.

Tänään se sitten tapahtui. Pyöränkumi ei enää pysynytkään täynnä. Mulle neuvottiin jo "kauan sitten" (ongelman ilmetessä), että Osta paikkausvaahtoa. Että jos siellä oiskin reikä, vaikka kestää polkemista. Paikkausvaahto on ollut loppu "kaikkialta" ja tänään viimein sain sen ostettua ja ajattelin homman hoituvan sillä. Ei tietenkään. Rengas ärtyi paikkausvaahdosta ja sanoi sopimuksen irti...

Kuukauden tärkein lause, joka nousi kehittämispäivän jälkeisestä vapaasta keskustelusta, on mielestäni "Tärkeintä on järjestää elämänsä niin, että ympärillä on aina miehiä, jotka auttavat tarvittaessa!" Niinpä. Musta on kiva, ettei aina tarvii pärjätä vaan saa myös apua. Yhtä hyvin voi saada apua myös naisilta (välillä parempaa apua kuin miehiltä), mutta erinäisiin korjaustehtäviin ja muihin on miehen apu yleensä kuitenkin paras. Vaikka taitavia ovat naisetkin.
Kaikella rakkaudella luulen, että miehet saavat auttamisesta naisia enemmän omantunnonkohotusta, että Hei, mä voin olla hyödyks.. Sikshän mäkin sitä apua pyyän.
Pyörän kanssa on vain sellaisia tilanteita. Mä en oikeesti tajua niistä mitään muuta kuin että miten sillä poljetaan, vaihdetaan vaihteet ja jarrutetaan. Enkä oikeestaan ees halua tajuta. Luotan siihen, että saan tarvittaessa apua. Toisaalta luotan myös siihen, että saisin homman hoidettua, jos olisi pakko. Tänään renkaan tyhjentyessä soitin suoraan kaverimiehelle sen sijaan, että olisin alkanut siinä järkeilemään. Mulla oli kiire ja päivä muutenkin huono. Ei otollista järkeilylle siis. Puhelimessa sain vastaukseksi, että takakumi tulee vaihtaa..
"Enhän mä sellasta osaa tehä!"
"No et varmaan niin! Eihän siinä kauaa mee.. Ehtisinköhän mä tulla myöhemmin. Osaatko ostaa uuden sisäkumin?"
Kyllähän mä sen verran osaan! Kaikkeen muuhun vastasinkin sitten En tiiä.

Monien mutkien kautta tilanne ratkesi ja renkaan pitäisi nyt olla kunnossa. Jee, kiitos avusta!

2 kommenttia: