keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Ideapankista Diy-projekteihin

Mä oon nyt lyhyen ajan sisällä (viikossa), tehnyt monia tuunausprojekteja, jotka haluan esitellä blogissa. Siksi ajattelin aloittaa uuden sarjan: Diy-projekti. Se korvaa ainakin toistaiseksi Ideapankin ja ilmestyy sunnuntaisin, ainakin vielä seuraavat kolme viikkoa (ensimmäinen osa ilmestyi viime sunnuntaina). Voi olla, että tässä välissä syntyy uusia projekteja, joita esitellä tai sitten innostun esittelemään myös niitä vanhoja. Tämä sarja ei mitenkään sulje pois Ideapankkia, sellaisia aiheita ei vaan nyt ole mielessä, joten keksin tämän uuden.

Koska haluan jatkossakin, että postauksia on laidasta laitaan, haluan mieluummin jakaa nämä usealle viikolle kuin tykittää kaikki peräkkäin. Se tuntuu luonnollisemmalta. Tykitinhän juuri ruokapostauksia monta peräkkäin, mutta se tuntu luonnolliselta myös. Jotenkin pidän omia tekeleitäni henkilökohtaisempina kuin ruokaa, jota nyt vain on tehtävä päivittäin, ja haluan siksikin pitää väliä postauksissa. Mua jännittää paljon enemmän julkaista omia projekteja enkä halua viikon-kahden mittaista kestojännitystä..

Uuden sarjan postauksissa on kantavana teemana tuotteiden käyttö siitä tavallisimmasta poikkeavalla tavalla. Osa tavaroista on kierrätettyä, mutta osa on myös uutta, projektia varten ostettua. Tämä ei siis ole varsinainen kierrätyssarja, vaikka vinkkejä myös uusiokäyttöön näistä voi saada. Mulla on kotona paljon sellaista, joka on jossain muussa käytössä kuin mihin ne on alunperin tarkoitettu ja sellaset esineet vilahtelevat blogin muissa postauksissa, enimmäkseen varmaan Kotikeskiviikossa. Tykkään kovasti kauniista tavaroista ja pikkusälästä ja juuri siksi tykkään miettiä sellaisille uusia käyttötarkoituksia (esimerkiksi tuikkukippoja ei tarvitse miljoonaa ja siksi haluan keksiä niille muita käyttötarkoituksia). Tässä sarjassa keksitytään kuitenkin niihin, joille olen itse tehnyt jotain enemmän, kuin keksinyt uuden tarkoituksen ja ottanut käyttöön. Tulossa on ainakin yksi lamppu ja kello..Seuraathan blogia jo Facebookissa (löytyy blogin nimellä)? Päivitän sinne aina linkit uusimpiin postauksiin, niin ei jää esimerkiksi diy-projektit näkemättä!

1 kommentti:

  1. Just kun päätin muistutella facesivusta niin en jostain syystä pysty julkaisemaan siellä sivulla mitään!! :/ Jos siis luet tän ja sä pystyt kirjoittaa blogin facesivun seinälle julkaisun niin voitko jakaa tän :))) Toivottavasti ongelma on väliaikainen..

    VastaaPoista