torstai 30. lokakuuta 2014

Testi kertoo kohtalon.. Eiku?

Teen harvoin testejä, koska ne on mun mielestä hölmöjä. Ketä kiinnostaa, mikä säätila, ruuanlaittoväline tai vuodenaika on? Tai no, tavallaan kiinnostaa, sillähän ne testien otsikot muotoillaan. Mutta mitä väliä sillä oikeasti on? Kenen elämä paranee siitä, että tekee murre-testin? (Kaikki tietää, mistä on kotoisin. Sitäpaitsi, siitä testistä puuttu melkein kaikki ne ilmaisut, mitä meiän maalla päin käytetään. Että syrjintää, sanon minä. Sain tulokseksi jonkun ihan väärän paikan.)
Pakko kuitenkin tunnustaa, että kyllä mäkin niitä välillä klikkailen. Silloin, kun yritän pakoilla jotain hommaa tai kipeenä. Eli aika harvoin kuitenkin.. Enkä ikinä julkaise tuloksia missään, vielä vähemmän ne tulokset vaikuttavat muiden elämään..

Mutta nyt on pakko. Tein "Mikä on kohtalosi?" testin ja tunnistan tuloksesta itseni. (Tai oikeastaan kaikista kolmesta. Mokasin kopioinnin kanssa ja jouduin tekemään uudestaan. Mielestäni vastasin joka kerta samoin, mutta tulos vaihtui. Ei se mitään. Löydän kaikista itseni. Ehkä elämäni onkin tästä lähin parempaa.)

Kohtalosi:

Tarkoituksesi on muuttaa maailmaa.

Olet suloinen ja myötätuntoinen ihminen, joka mielellään palvelee muita ja huolehtii muista. Olet jo loihtinut hymyn monen ihmisen kasvoille ja poistanut monien huolet. Asiat, joita olet tehnyt ja teet edelleenkin, innostavat monia ihmisiä olemaan antamatta periksi ja olemaan kiitollisia elämästään. Muutat maailmaa jokaisen ihmisen kautta aina hieman lisää, ja siksi kaikki ovat kiitollisia sinulle!

Kohtalosi:

Tarkoituksesi on seurata intohimojasi.

Elämäsi koostuu onnesta, rakkaudesta ja intohimon metsästyksestä. Olet fiksu ja pysyt hyvällä tuulella silloinkin, kun kaikki menee pieleen. Olet usein rohkea, sillä elämä on täynnä spontaanisuutta. Joskus muut voivat olla sinulle mustasukkaisia luonteesi vuoksi, mutta se ei haittaa sinua. Pysyt aina rauhallisena ja jätät yksinkertaisesti huomiotta sellaiset ihmiset, jotka eivät pidä sinusta. Sillä loppujen lopuksi olet löytänyt intohimosi ja kieltäydyt olemasta onneton.
 

Kohtalosi:

Tarkoituksesi on voittaa elämässäsi.

Totuus on, että olet jo voittanut valtavan määrän vaikeuksia elämäsi aikana. Olet kohdannut vaikeita hetkiä, jolloin luulit jo, että kaikki on ohi ja lorusi lopussa. Mutta ei, näin ei tapahtunut... Nyt olet jättänyt tämän vaiheen taaksesi ja pääsyt pitkälle. Olet saavuttanut kaikki tavoitteesi, koska et koskaan anna periksi! Voittaja tarkoittaa juuri sinua, joten jatka voittamista!

Testin löydät täältä.
 
Tässä päivässä parasta oli valtava positiivisen palautteen määrä! Jee, hyvä minä ja hyvä mun työpaikka! Vaikka olikin myös aika rankkaa, niin hyvin jaksoi positiivisella boostilla.
Huomenna vielä töitä ja viikonloppuna luvassa kaikkea kivaa!
(Niinkuin kahtena edellisenäkin. Siitä kahen viikon takaisesta kirjoitinkin ja oho, sitten olikin taas tauko.. Viikko sitte olin mahtavalla ToKo-kurssilla. Ja ei, en puhu koirien tottelevaisuuskoulutuksesta vaan partiokurssista.)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti