tiistai 31. joulukuuta 2013

Kyllä on hyvä vaihtaa vuotta kun dry max-pukukin löyty!

Kyllä voin taas olla ylpeä itsestäni, voi huoh..
Hävitin dry max-pukuni joskus silloin, kun lopetin työmatkapyöräilyn syyskuussa. Olen mielestäni kääntänyt koko asunnon, kellarin ja työpaikan ympäri useaan otteeseen ja ei, ei löydy mistään. Olen jo jonkin aikaa ollut sitä mieltä, että olen unohtanut sen jonnekkin. Kunnon sudenpentu.. Mutta toisaalta en kyllä ole keksinyt, mikä olisi ollut paikka, johon olisin sen unohtanut. Kun ei sellaista ole.
Ja sitten äsken, ihan uuden vuoden ja tän ikuisen sadekelin kunniaksi! TADAA - löytyi!

Hävettää tunnustaa, mutta se on koko ajan roikkunut siististi kangaskassissa huoneeni ovessa olevassa koukussa. Että en sitten siitä ole katsonut, vaikka muuten kirjahyllyn takaanurkkaa ja työpaikan pihavarastoja myöten kaiken. Ei se oo tosta koukusta erityisesti pistänyt silmään, se on kuitenkin sisustusta varten varatussa kangaskassissa ja olen kai luullut tietäväni mitä se sisältää. Oho, en tiennytkään. Olisin tarvinnut tätä tietoa jo kauan sitten, mutta noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tuli sellanen oikein mieltä ylentävä olo, että aiettä kun voi taas kokea olevansa järkevä. No, ei se mitään. Ei aina voi loistaa.
Uusi vuosi ehkä alkaa sitten viisaammissa merkeissä.Kiitos menneestä vuodesta ja kaikesta hyvästä, mitä se piti sisällään.
Kaikkea parasta tulevalle vuodelle ja paljon tsemppiä mahdollisiin karikoihin!
Muista, että oma elämäsi on juuri sinulle kaikista paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti