sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri, luukku 1 ja selitys

Joulukuu! Hei, mihin tää vuos on mennyt? Seuraava kuu on jo ens vuotta. Huhhei. Viikonloppu oli kiva, pikkusisko oli kylässä pe-la, askarreltiin joulukortteja, leivottiin ja käytiin syömässä. Laatuaikaa <3 Joulukortteja on nyt niin paljon, että hukun niihin. Jos on siis tarvetta uniikeille, käsintehdyille joulukorteille, niin ilmoittaudu, täältä löytyy!
Lauantaina oli parhaiden naisten parhaat pikkujoulut, herkkuruokaa ja herkkuseuraa. Noi naiset on niin tärkeitä ja rakkaita, ettei kukaan voi käsittää.
Tänään kävin vanhalla koululla joulumyyjäisissä.

Mutta ei viikonlopusta sen enempää, että pääsen taas nukkumaan. Nyt aion tsempata blogin kanssa ja siksi aloitan joulukalenterin, pakko kirjoittaa joka päivä edes jotain. Ajatuksena on lisätä joka päivä Hyvän mielen muisto kuluvalta vuodelta. Kuva, biisi tai jokin muu juttu, riippuen miten ideat riittää.  (ja ehkä edellisiltä vuosilta, jos niistä löytyy parempia.)
Aloitan tällä viime kesän ihanimmalla. Puss rakkaat.

 
Pakko vielä loppuun kertoa. Väiteltiin siskon kanssa jostain tapahtuneesta. Lopuksi hän totesi: "Se, että sä oot isosisko ei tarkota sitä, että sä oot aina oikeessa. Vaikka tää on kyllä eka kerta, kun olit väärässä!" Rakastan tota lasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti