maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2 ja jouluhelpotus

Mä oon tässä vähän meinannut stressata siitä, että mites sitä tänä vuonna joulunsa viettäis. Vaihtoehtoja ois monia, muttakun mikään ei ole entisensä. Niin tässä on pitänyt pähkäillä, että kenelle tuottaa pahan mielen ja kenelle ilon ja kuinka paljon haluaa totutusta joulutunnelmastaan luopua. Mutta tänään kaikki vähän niinkuin loksahteli paikalleen ja ah, ei tarvitse enää miettiä.. Vaikka kyllä tää perinteistä paljon poikkeaa. Katsotaan ensi vuonna sitten taas uuestaan..

Mutta sitten taas kalenteriin. Eilen ehin jo päivittää, että kuvakalenteri, mutta sitten kattelin kuvia ja iski paniikki että apua, enhän mä saa 24 hyvän mielen kuvaa, jotka haluan blogissa jakaa. Suurin osa on kuitenkin niin henkilökohtaisia, että ei niitä halua kovin monelle jakaa tai niihin liittyy niin vahvoja muistoja.. Sitten päivitin kalenterisäännöt uuestaan ja aloin keräämään kuvia valmiiksi. Kyllähän niitä saisi sen 24, mutta taidan silti pitäytyä siinä, että voin laittaa muutakin kuin kuvia. Katsotaan, miten tämä muotoutuu. Tässä kuitenkin kakkonen.

Kuva on Flowsta (josta en sitten lopulta ikinä julkaissut omaa postausta..). Lapun toisella puolella oli numero, jonka työntekijä huusi, kun annos oli valmis noudettavaksi ja nautittavaksi. Teksti piristi kivasti, varsinkin kun oli hyvää seuraa oikeastikkin. Lappuja oli muutamia erilaisia (kaksi muuta näin kavereilla, mutta en muista mitä niissä luki.) Onni on hyvä seura myös ruokaa syödessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti