sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Blogipohdintoja

Äsken selailin blogiani tarkemmin kuin pitkään aikaan. Mieleen muistui paljon kivoja juttuja, jotka olin jo unohtanut ja jotka ilostuttivat mietteliästä mieltä. Mietin myös, että syksyn aikana postauksia kertyi harmittavan vähän. Kai elin niin kiinni arjessa, etten huomannut kaikkea kirjoittamisen arvoista. Tai sitten ei oikein ollut kirjoittamisen arvoista. Tai liian henkilökohtaista täällä jakamiseen. Ainakin oli vähän kirjoitusintoa ja aikaa.
Vanhempia juttuja oli kiva selailla, koska niitä oli niin paljon ja siksi harmitti, ettei syksyltä ollut. Mutta kyllähän kirjoitusinto vaikuttaa, aina ei vain huvita pysähtyä kirjoittamaan tärkeitä tai vähemmän tärkeitä juttuja. Eikä kirjoitettavaa aina vain ole. Vähäinen kirjoittelu ja into siihen voi myös johtua siitä, että olen syksyn aikana miettinyt, haluanko kirjoittaa blogia ja miksi.
Kirjoitan tätä itseäni varten, mutta olisi kiva saaha vastakaikua, koska lukijoita kuitenkin muutamia käy enkä olekkaan täällä blogissani ihan yksin.
Joulukalenterin ansiosta olen kuitenkin päässyt uudelleen sisään tähän blogijuttuun ja sormet oikein syyhyää kirjoittamaan.. Vaikka en mitään kovin hohdokasta olekaan keksinyt, mutta kirjoittaminen on kivaa. Aluksihan ajattelin, että kirjoitan päivittäin vain joulukalenterin ajan ja palaan sitten harvempaan tahtiin, mutta oho, jäinkin uuelleen koukkuun. Täytyy vaan keksiä kivoja aiheita.

Ja musta on kivaa, että juttuja kommentoidaan, vaikka teenkin tätä lähinnä itselleni, mutta ehkä voisin täällä blogissakin joskus ajatella enemmän muita, mitä kyllä muuten teen.

Nyt voisin pohtia itseni nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti