torstai 9. toukokuuta 2013

Partion puolipilvisyyspuolia

Puolipilvisiä siksi, että mikään partiossa ei ole niin ankeaa, että sitä tarttisi kutsua varjopuoleksi.
 
Kun kirjotin siitä partiosta, niin siinähän oli vaan niitä siistejä ja valmiita juttuja. Toki kaikki vaatii valmistelemista ja kaikki ei aina ole niin kivaa tai ainakaan helppoa. Partion vuoksi voi esim. joutua pyöräilemään Leppävaarasta Malminkartanoon näin:
 
...jotta saa kaikkea retkelle tarvittavaa ajoissa hankittua. Kokemus tämäkin, hieman jännitti.

Tai pohtimaan asioita puoli yötä, koska ei vaan osaa tehä ajoissa kaikkea, jotta voisi olla varma, että kaikki menee parhaiten. Tai toisaalta, vaikka tekisikin, asiat mietityttää siltikin. Nyt on vielä vuorossa retki, jossa on enemmän osallistujia kuin ikinä ja se jos mikä on jännää. Ja sellasiakin, jotka ei oo ikinä ollut partiossa, saati partioretkellä. Hurjaa. Kyllä se hyvin menee, meillä on parasta porukkaa!

Ja aina vain se pakkaus. Edes tällä 15vuoden retkeilykokemuksella se ei ikinä suju. En muka edelleenkään tiedä, mitä retkelle pakataan, vaikka olisi mikä varustelista (sain siitä linkin. Siinä on villahousut. En taia pakata mukaan tälle retkelle) ja kaiken lisäksi pakkaan kuitenkin aina samat kamat. Niin ei, en tiedä, mitä retkelle tarvitaan. Miten se onkaan niin vaikeeta?
Hyvin sitä on kuitenkin aina selvinnyt. Mutta aloittaminen on vaikeaa.

Kirjoittaa hän, joka juuri pyöräili iltakymmenen jälkeen kaupunginosan halki viemään reppuaan kololle, koska ei taaskaan saanut pakattua ajoissa ja jotta sitä ei tarvii huomenna raahata töihin. Senkin olen toki kokeillut.. Hiukka jännitti kyllä. Ei niinkään se pyöräily vaan se pimeään isoon rakennukseen yksin meneminen. Se on vanha koulu eli kolkko ja pelottava...
Huomenna vielä säädetään ennen lähtöä, mutta sitten ei toivottavasti enää tarvii, kun kololle päästään. Sitten jos kaikki olisi kunnossa ja voisi vain nauttia siitä, mikä partiossa on parasta. Tyypit ja tekemisen meininki.

(Oho, kolme postausta yhessä päivässä. Jopas on ollut asiaa.. Nyt alkoi parin päivän hiljaiselo.)

2 kommenttia:

  1. Pyörällä saa iha kätevästi kaikkee tuotuu :) t.kokemusta on

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Pyörä on kyllä kätevä.. vaikka vois sitä helpommallakin päästä :D

    VastaaPoista