tiistai 16. lokakuuta 2018

Hömppäjuttua sisustuspelistä

Halusin kirjoittaa vaihteeksi aivan hömppää. Pelaan jonkin verran kännykkäpelejä kausissa. Välillä menee pitkä aika, ettei mulla ole puhelimessa yhtään peliä ja sitten taas innostun lataamaan jonkun, jota pelaan joko kyllästymiseen tai pelin päättymiseen saakka ja poistan sitten. Tykkään erityisesti erilaisista sisustuspeleistä ja nyt ajattelin kirjoittaa viimeisimmästä löydöstäni.

Esittelemäni peli on Home Design. Siinä sisustetaan erilaisia huoneita peleistä kerätyillä "rahoilla". Pelit ovat vastaavia kuin Candy crash ja niitä on useilla erilaisilla tavoitteilla. Yhtä peliä täytyy pelata aina niin monta kertaa, että sen pääsee läpi, jotta siitä saa "rahat" ja jotta pääsee uuteen peliin. Pelejä on tosi monia erilaisia, mutta jossain vaiheessa tulee samoja pelejä uudestaan (leveleitä on yli tuhat). Pelit vaikeutuvat tasojen edetessä, mutta välissä tulee helppojakin, joka tekee pelaamisesta mielekästä.

Pelasin itse tämän jo loppuun sisustamalla kaikki huoneet ja poistin pelin. Ennen sitä otin ruutukaappaukset kaikista sisustamistani huoneista. Tämän postauksen pääideana pidin omien suosikkieni esittelemistä, mutta kirjoitin ensin vähän faktaa, jotta kuvat ei jäisi aivan irrallisiksi.

Peli antaa jokaiselle tuotteelle kolme vaihtoehtoa, joista saa valita. Aika monta kertaa joutui tekemään kompromisseja, jotta sai mahdollisimman seesteisen kokonaisuuden värien ja materiaalien kanssa. Kaikista ei voinut valita omaa lempparituotetta, koska kokonaisuudesta olisi muuten tullut liian sekava. Muutamia kertoja kävi myös niin, ettei mikään kolmesta vaihtoehdosta sopinut mielestäni kokonaisuuteen ja sitten piti vain ottaa joku. Jo valittuja tuotteita voi onneksi muuttaa "ilmaiseksi" myöhemminkin, joten mahdollisuudet yhtenevämpään kokonaisuuteen on loppuun asti, vaikka aiemmin olisi valinnut jonkin muut.

Nämä ovat omia lemppareita juuri siksi, että niistä sai materiaalien ja värien puolesta yhtenevimmät kokonaisuudet. Yhtäläisyytenä kaikkien lempparien kesken huomaan myös sen, että niissä on sama värimaailma kuin omassa kodissani, hups. Muutamien kohdalla valinta oli todella vaikea, olenhan kuitenkin sisustanut kaikki huoneet niin hyvin mieleisikseni kuin annetuilla tuotteilla pystyi. Tässä kuitenkin suosikit. Näistä jokaisen voisin tällaisenaan ottaa omaan kotiin, niissä muissa olisi materiaalien ja/tai värien kanssa viilattavaa. Huoneita oli yhteensä 21.

Tässä tykkään selkeydestä.
Tämmöisen kylpyhuoneen voisin
 hyvin kuvitella omaan kotiin.

Tää on kaikista huoneista mun
ehdoton lemppari. Niin ihanat
värit ja vaikka niitä on paljon,
on kokonaisuus mielestäni yhtenäinen.

Tämmöiseen taloon voisin itse muuttaa.

En osaa erityisesti perustella valintaani,
mutta tässäkin värimaailma ja kokonaisuus viehättää.

Tässä kohteessa sisustin talon myös
ulkopuolelta ja olin siihenkin tosi tyytyväinen,
mutta koska tää oli ainoa kaksiosainen kohde, unohin ottaa kaappauksen siitä. Värimaailma oli sama kuin sisätilassa. Tässä tykkään erityisesti vahvoista väreistä, niitä oli pelissä aika vähän.
                 
Tässä kohtaa lienee jo melko selvää,
miksi valitsin lemppariksi myös tämän.

Yllättävän paljon sitä keksii kirjoitettavaa mokomastakin aiheesta. Tykkäätkö enemmän lukea täyttä asiaa, hömppää, jotain siltä väliltä vai tasaisesti kaikkea? Laita kommenttia tulemaan, jos sulla on tähän jotain näkemystä, niin osaan ottaa sen jatkossa huomioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti