torstai 11. lokakuuta 2018

Auta kehittämään blogia

Blogin lukijamäärä on vähentynyt tilastojen perusteella ja yritän nyt kartoittaa hieman, millaiset asiat kiinnostaa lukijaa. Vaikka kirjoitankin pääasiassa siksi, että tykkään tästä ja jotta itse muistaisin asioita, toivon tietenkin myös, että joku muukin näitä lukee ja saa tästä jotakin uutta itselleen. Muutenhan voisin kirjoittaa vain päiväkirjaa.

Mun mielestä parasta on kirjoittaa fiiliksen mukaan ja aiheista, jotka sillä hetkellä tuntuvat jollain tasolla merkityksellisiltä. On kiva kirjoittaa vaihtelevasti sekä täyttä asiaa ja vinkkejä että enemmän tai vähemmän hömppää. On kiva miettiä erilaisia aiheita, joista kirjoittaa ja välillä kirjoittaa puhtaasti fiiliksen mukaan. Sen takia blogi päivittyy välillä useasti ja välillä harvemmin. En halua kirjoittaa mitään siksi, että on pakko vaan siksi, että siltä tuntuu. Kirjoitan jonkinverran postauksia säästöön ja julkaisen niitä silloin, kun tuntuu sopivalta. Kaikkia asioita ei kuitenkaan voi tai halua pitkittää ja senkin takia postauksia tulee joskus päivittäin. Jos kirjoitushimo iskee ja postauksia syntyy vaikka 7, menee turhan pitkään kaikkien julkaisuun, jos niitä julkaisee 2 viikossa (kun keskiviikko ja lauantai/sunnuntai on kuitenkin "varattu" postaussarjoille).

Testailen lähiviikkoina hieman erilaisia juttuja ja kyselen postausten lopussa fiiliksiä sen tyyppisistä aiheista. Toivon, että mahdollisimman moni tarttuu näihin kysymyksiin ja laittaa kommenttia. Näin autat mua kehittämään blogia. Aina saa tottakai laittaa kommenttia ja ideoita, jos sellaisia tulee, vaikka en erikseen kyselis tai vaikka ei liittyis kyseltävään asiaan. Nyt toivon sitä kuitenkin erityisesti. Kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti