keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Kotikeskiviikko: Eteinen

Tänään esittelen eteisen. Siitä oon aiemmin esitelly ulkovaatekomeron ja siivouskaapin (löydät ne tunnisteella Kotikeskiviikko). Eteinen oli yksi tiloista, joka koki muutoksia "kodin räjäytystöissä", joiden vuoksi en viime viikolla esitellyt uutta kohdetta. Se on myös tila, jonka Ennen-kuvien puute harmittaa kaikista eniten. Muutamat asiat hakevat edellen paikkaansa, mutta eteinen on esittelykuntoinen ja valmis.

Kodissa oli siniset ovet, kun sen ostin (väri näkyy siivouskaappi-postauksessa). En kokenut sitä millään lailla omakseni, mutta tykkäsin ideasta, ettei kaikki ole valkoista. Päädyin keltaiseen ja olen ollut valintaani tyytyväinen.

Matto ja mustat lipastot ostettiin edelliseen kotiin ja sopivat hyvin myös tänne. Kapea lipasto nökötti vuoden tossa kampauspöydän paikalla ja sai lähtöpassit siitä räjäytystöiden yhteydessä. Se etsi paikkaansa hetken ja päätyi sitten lähemmäksi ulko-ovea. Siinä ollut penkki siirtyi makuuhuoneeseen. Kampauspöydän uusi paikka on eteisessä. Esittelen kampauspöydän muutoksineen tarkemmin omassa postauksessaan.

Isompi lipasto on ollut paikallaan alusta asti. Sen vieressä on silityslauta ja imuri. Oranssissa korissa neulottuja tossuja ja Pikku Myy-kassissa panttipulloja. Ovenpäällisnaulakossa on tällä viikolla käytössä olevat laukut.

Tässä lipastossa säilytän laskuja ja muita tärkeitä papereita, kangaskasseja sekä aurinkolaseja. Lipaston päällä olevan virkatun korin olen saanut lahjaksi ystävältäni ja säilytän siinä avaimen. Lisäksi lipaston päällä on vieraskirja (jonka silti aina unohdan, kun vieraita on), kyniä ja huulirasvaa. Tällä hetkellä myös saippuakuplia ja rullamitta, tietty! Kampauspöydän tuolin siirsin tähän pois siirretyn penkin tilalle, jotta on joku laskutila ja paikka laittaa kenkiä. Kampauspöydän eteen kun se ei enää järkevästi sopinut.

Isomman lipaston päällä on lyhty, tervetuloa-kyltti ja lääkekaappi. Lyhty siirtyi tähän pois siirtyneen penkin päältä. Lipaston laatikoissa säilytän koulujuttuja, pitkiä/paksuja neuleita, pipoja, lapasia ja kaulahuiveja sekä lahjapapereita ja -naruja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti