sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Diy-projekti: korvakorut puusta

Taltutin maalausintoani aiemmin esiteltyjen lisäksi myös tekemällä korvakorut. Olin alunperin ajatellut tehdä ne ystävälleni synttärilahjaksi, mutta niistä tulikin niin kivat, että päätin pitää ne itse ja antaa hänelle muuta (itsetehtyä kuitenkin).

Löysin askartelukaupasta puupalaset, jotka houkuttelivat. En kuitenkaan keksinyt niille käyttöä, kunnes huomasin, että niiden hintalapussa luki Korvakorut. Kas, mikä idea! Ne lähtivät mukaan ja aloin heti kotona tuunaushommiin.

Maalasin kaksi kerrosta lamppuprojektin ylijäämä-akryylimaalilla. Töpöttelin viimeisen kerroksen jälkeen hieman vaahtomuovilla, jotta pinnasta tulisi eläväisempi. Kun maali oli kuivunut, teippasin palasten alareunaan koristeteippiä. Lopuksi lakkasin vielä päälle, että teippi pysyisi mahdollisimman hyvänä.


Koska korviskoukut olivat kaupasta loppu eikä mulla ollut niitä kotona valmiina, jäi projekti hetkeksi jäihin. Väliin tuli kesän reissailut ja opiskeliarjen startti kesän jäljiltä. Kävin kaksi kertaa askartelukaupalla todetakseni, että se on kiinni kunnes kolmannella kerralla sain puuttuvat osat ja kotona tein heti korvikset valmiiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti