tiistai 4. helmikuuta 2014

Tuutko sä kylään?

Viikonloppu vierähti ja uusi viikkokin alkoi.
Ei mikään paras alku, mutta ehkä seuraava on taas parempi. Ja tääkin viikko toivottavasti paranee edetessään. Eikä oo siis mitään erityistä pahaa ees tapahtunut, mutta ei vaan oo sellain kiva fiilis, mikä aika usein on.

La-su mulla oli 9-vuotias yökyläläinen. Viikonloppumme koostui lähinnä askartelusta, luistelusta, Putouksesta ja dippivihanneksista.
Sunnuntaiaamuna pistin tytön käsipallotreeneihin ja kävin vetämässä pikatreenit salilla. Tuli ihan sellanen perheenäiti olo, lapsi harrastukseen, jotta saa hetken omaa aikaa. Hih.
Treeniaamun jälkeen syötiin ja mentiin luistelemaan. Luistelun jälkeen kotiin juomaan kuumaa kaakaoo (tietenkin, kuka luistelee, jossei sitten saa kaakaoo, kysympä vaan..)
Illemmalla matkattiin keskustaan ja tavattiin siskon äiti, käytiin syömässä ja Runebergin tortuilla.
Ei valittamista siis! Voi sisko. Vaikka se osaa olla ihan tosi rasittava, on se silti mulle ihan maailman tärkein ja rakkain. Puss.

Tänään töissä kävi hieroja eli oikeestihan mikään ei enää ollutkaan pielessä tässä viikon alussa. Illalla menin joogaan toiveissa jatkaa sitä ihanaa fiilistä, joka hierojan jälkeen vallitsi muttaaa ohjaaja oli jotenkin tosi huono. Emmä tiiä ees mikä siinä oli, mutta se sai mut tuntemaan itteni ihan tosi huonoksi kaikissa niissä asanoissa, jotenkin käytti niin ihmeellisiä sanamuotoja. Huh. No, mutta hyvää se varmasti kuitenkin teki.
Pari hauskaa juttua töistä vielä..
Eilen oltiin pulkkamäessä. Siinä kerrattiin pulkkailun sääntöjä, ekana kysyin "Mitäs täällä pulkkamäessä pitää muistaa?"
Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä "Tulla takaisin!" Niinpäniin..

Tänään lähdin käymään postilaatikolla vähän ennen työvuoron päättymistä. Eräs jo innokkaana huusi heippoja ja selitin, että tuun kohta vielä käymään.
"Ai, tuutko sä kylään?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti