lauantai 15. helmikuuta 2014

Ei sitä kannata pettymystä itkeä!

Huh hah vaan, mikä viikko! Noh, on sitä pahemmastakin selvitty ja edelleen hengissä, nyt voi tuulettaa! Ihan kauheesti ei oo ollu fiilistä (eikä aikaa) kirjottaa blogia, mutta nyt koitan taas ryhdistäytyä.
Haluan vain sanoa, että olen ihan superylpeä työporukastani, aiettä!

Tässä viikon kivat jutut:
Viime perjantaina oli Jenni Vartiainen ja vitsivie, että oli hyvä. Ja hyvässä seurassa, tottakai! Lauantaina sain kylään sen useasti hehkutetun pienen tytön äidin. Tyttö jäi isän kanssa ja äiti läks baanalle. Pitäähän sitä vähän. Olin ihan yllättynyt ruuanlaittotaidoista ja -innostani. Syötiin wasabi-hernekeittoa, lasagneleivoksia sekä Rockyroad-suklaata.


Ilta jatkui ulkoilemaan ja kun tuore äiti läks kotiin perheensä luo, jatkoin iltaa puolitutussa seurassa jatkoille (ja aamuun) asti. Ha, enhän mä tällästä koskaan tee mutta oli kyllä hauskaa!
Sunnuntaina kävin kirpparilla tyttöjen kanssa ja menin isälle yökylään.
Tiistaina vietin iltani (ja yöni) siskon kanssa. Risto Räppääjä leffassa ja sellasta. Mun sisko on paras.
Keskiviikkona käytiin syömässä ihanan ystävän kanssa.


Eilen kävin kampaajalla kehuttavana. Mulla ei aikuisiällä oo ollu vakkarikampaaja ja kuten aiemmin todettu, meen yleensä kampaajalle sillee "Moi, oisko aikaa tänään?". Olen kuitenkin monta vuotta käynyt samassa paikassa, mutta eilen vaihdoin, koska tutussa ei ollut aikaa. Hiukseni aiheuttavat lähes kaikissa kampaajissa kehumisryöpyn.
Eilisen perusteella mulla on paljon hiuksia, hyväkuntoiset ja kauniskiiltoiset hiukset (eli siis hyvin hoidetut), ihanteellinen pesemisväli (2-3 x viikossa), kauniisti (takaa) kaartuva hiuslaatu, todella hyvä väri ihan omaksi ja pari muuta kehua. Hassua, mutta aika kivaa! Kiitos vaan kehuista, kyllä mäkin hiuksistani tykkää. Vaikka, ne on kyllä ohentunut vuosien aikana. Ihan kuten pisamat ovat haalenneet juuri kun niistä aloin tykkäämään. Ei siis sillä, että hiukset vieläkään ohuet olisi tai pisamat kadonneet..

Kohta valmistaudun lähtöön ja iltaan. Tänään on ystävän synttärit. Ennen sitä kokataan Naisista parhaan kanssa ja sitten matkataan juhlimaan!


(Otsikko on täydellinen kuvaamaan viikon fiiliksiä. Sen totesi eräs tasan kolme vee kaverilleen, joka harmistui, kun ei saanut päärynää ennen puuroa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti