keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Rättiväsynyt

Tänään olin sitä todella. Harvoin on niin kaikkensa antanut olo kuin tänään. Hässäkkää töissä, paljon yllättäviä tilanteita ja muuttuvia tekijöitä, mutta ei niistä sen enempää. Hengissä selvittiin ja yllättävän positiivisella asenteella. Hyvä me, onneks ollaan teräsnaisia!
Töissä sitä väsymystä ei ehtinyt ihan niin vahvasti tuntea, mutta kyllä kun bussiin pääs niin puuh vaan.

Onneksi taltuin rättiväsymyksen väsymykseksi ja jaksoin mennä bodybalanceen. Olin jo vähällä luovuttaa ja matkustaa töistä kotiin, mutta onneksi tsemppasin. Ostin uudet Sorelit edellisten kuluneiden tilalle, mutta aion säästellä niitä vielä. Ei niiden parhaita päiviä viitti tälläsissä pikkupakkasissa kuluttaa. Vielä viime hetkillä ennen jumpalle kiirehtimistä ostin Scandinavian music groupin uuden levyn, ah!
Täytyy tässä vielä selventää, että ei, en yleensä taltuta väsymystäni rahan kuluttamisella. Nyt vain sattuivat pitkään harkitut ostokset tälle päivälle, mutta oiettä, miten harvinaisen paljon se piristikään oloa! Kyllä jaksoi balancessakin niin hyvin että.

Toivon loppuviikosta helpompaa. Hyvää tässä alkuviikossakin on ollut ja hyvänä saa jatkua, mutta mielellään myös vähän helpompana..

Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin tähän malliin ja väriin.
Ihanku värit ois luonnossa jotenkin kauniimmat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti