sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joulufiilistely: maustetut taatelit makutestissä

Kirjoitin aiemmin mantelitestistä ja nyt seuraa silloin lupaamani taatelitesti kun viimeisetkin maut ovat päässeet kokeiluun.

Kaakao

- Tuoksu kaakaoinen ja maku vahva. Ihan hyviä, jos pitää tuhdista kaakaosta (niinku mä)

Joulu

- Tuoksuu ihanan jouluiselta. Mausteet ovat kuitenkin hieman liian voimakkaat mieleeni eikä näitä voi syödä montaa peräkkäin vaan pussillisen tuhoaminen täytyy joko jättää usealle illalle tai usealle henkilölle. Ei siis sovi esim. leffanaposteltavaksi ainoana, sillä niitä saa leffan aikana alas ehkä neljä (maut kestävät suussa pitkään). Toki jos tavoite on vähentää napostelua, kannattaa valita nämä. Voisin ostaa näitä uuestaan, mutta tarjoisin lisukkeena useiden muiden makujen kanssa enkä ainoana, niinkuin nyt tein.
Huomasin, että maku tasaantuu, kun pussi on muutamia päivoä auki.

Lakritsi

- Näitä olen maistanut joskus aiemmin, mutta halusin ne nytkin mukaan, jotta saan kaikki laitettua samaan postaukseen. Nämä on mielestäni parhaita, mutta tiedän myös pari lakurakastajaa, jotka eivät tykkää näistä.

Kookos

- Tosi hyviä ja helposti syötäviä. Maut sulautuvat hyvin yhteen eikä mikään häiritse. Kookoshiutaleet varisevat helposti, kannattaa siis katsoa tarkkaan, missä näitä syö.

Herkullista joulun aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti