keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Joulufiilistely: kuorrutetut mantelit testissä

Mietin ensin, että viitsinkö laittaa tätä Joulufiilistelyksi, mutta päädyin siihen, koska itse ainakin miellän tämmöiset enemmän talviherkuksi. Voisin hyvin kuvitella syöväni näitä jouluna, mutta en todellakaan juhannuksena.

Ostin siis testiin kaksi erilaista pussia kuorrutettuja manteleita, koska kaksi sai könttätarjouksena ja koska maut houkuttelivat. Mantelit ovat Earth Control-merkiltä ja ostin ne Cittarista, en tiiä muuten, missä myyään, mutta eiköhän aika laajasti.


Chocolate & licorice

Tosi vahva lakritsin maku, ehkä jopa salmiakkimainen ennemminkin. Mutta ei todellakaan liian vahva vaan just sopiva ainakin omaan suuhun. Lakritsijauheen alla oleva suklaa ei mielestäni ollut kovin hyvää ja melkein vähän lössäytti sen lakritsin maun. Mantelit olivat myös vahvan makuisia (kuori ehkä vaikutti tähän?) eikä nämä kolme makua muodostaneet mielestäni kovin seesteistä kokonaisuutta. Voisin kuitenkin ostaa näitä uudestaan, koska erityisesti lakritsin maku oli hyvin mieleinen. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, vaikkei makukombo olekkaan aivan täysi kymppi!

Chocolate & salty caramel

Näissäkin mantelien maku tuli jotenkin pistävästi läpi (varmaan se kuori vaikuttaa), mutta koska päällinen ei itsessään ollut niin voimakkaan makuinen kuin noissa toisissa, oli yhdistelmä seesteisempi. Nämäkin olivat hyviä, suosittelen testaamaan!

Koska lakritsijauhe oli Niin hyvää itessään, pidin kaikesta huolimatta enemmän niistä.

Vastaavanlainen, mutta tuplamäärällä, tulee pian taateleista, kunhan olen ehtinyt maistella vielä kaksi viimeistä makua. Pysy siis kuulolla, jos testit kiinnostaa.

Ja kerro ihmeessä, jos tulee mieleen joku tuote, josta haluaisit kuulla kokemuksia! Tai jos muita ideoita aiheista, joista haluaisit lukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti