sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Joulufiilistely: Kumpi mieluummin-haaste

Bongasin tämmösen jouluhaasteen Iina Hyttisen blogista ja oli niin hyvä idea, että oli pakko kopioida kysymykset ja vaihtaa vain omat vastaukset ja kuvat. Alkuperäisen postauksen löydät täältä.


Kumpi mieluummin?

1. Söisitkö mieluummin kilon pipareita vai kilon joulutorttuja?
Kilon pipareita, vaikka nekin alkais varmaan tökkiä ennenkuin kilo tulisi täyteen. Tykkään molemmista enemmän raakana taikinana (joita en niitäkään kyllä söis kiloa..)


2. Katsoisitko mieluummin The Holidayn vai Rakkautta Vain joka sunnuntai jouluun asti?
Rakkautta Vain voisin helposti kattoa joka sunnuntai, eihän niitä enää montaa ole ennen joulua. Pitäisköhän ottaa sunnuntaiperinteeks?
3. Söisitkö jouluna mieluummin pelkkää kalaa vai pelkkää kinkkua?
Pelkkää kalaa! Joulupöydässä parasta on nimenomaan kaikki erilaiset kalajutut, voisin hyvin täyttää vatsani vain niillä.

4. Viettäisitkö joulua mieluummin kotona lumisateessa vai ulkomailla helteisellä rannalla?
Kotona lumisateessa! Helteiselle rannalle voi mennä muulloin, mutta ei jouluna. Toivottavasti jouluna ois se lumisade!

5. Luopuisitko mieluummin glögistä vai pipareista?
Helppo! Pipareista.

6. Laittaisitko mieluummin soittoääneksi “Kulkuset” vai Cascadan dance -version Last Christmasista?
Kulkuset. Ei ihan iske noi dance-versiot..

7. Paketoisitko mieluummin 100 lahjapakettia tonttujen kanssa vai lastaisit 100 pakettia joulupukin rekeen yksin?
100 lahjapaketin paketoiminen tonttujen kanssa ois varmasti paljon kivempaa kuin yksin rehkiminen! Ois seuraa ja sujuis varmaan sukkelammin. Plus että paketoiminen ja muu näpräily on paljon kivempaa ku roudaaminen.
8. Haluaisitko mieluummin samanlaiset hiukset ja parran kuin joulupukilla vai olla kokonaan kalju?
Tää on aika paha, en rehellisesti sanottuna kumpaakaan.. mutta ehkä mieluummin samanlaiset ku joulupukilla.


9. Kiertäisitkö mieluummin 5 tuntia laulamassa joululauluja ovelta ovelle, vai laulaisitko yhden videolla, jonka julkaisisit Facebookissa kaikille kavereillesi?
Jos Facebook-videon sais tehä viittomakielellä ni valitsisin sen. Mutta jos ois pakko laulaa ihan suomeks ni ehkä kiertäisin mieluummin ja ottaisin mukaan pari kaveria. 5 tuntia on tosin aika kauan.. mutta silti se! Ei oo laulu mun vahvuuksia ja livenä se ei jäis mihkään netin ihmeelliseen maailmaan pyörimään.
10. Menisitkö mieluummin pulkkamäkeen vai luistelemaan?
Hmm, molemmat.. Vaikea valita, koska tykkään molemmista. Riippuu seurasta, yksin ehkä mieluummin luistelemaan.

11. Ostaisitko joululahjoja mieluummin netistä vai joulumarkkinoilta?
Joulumarkkinoilta. Netistä en oo ikinä tilannut yhtään joululahjaa (enkä oikein muutakaan). Ja koska haluan antaa persoonallisempia lahjoja, uskoisin niien löytyvän paremmin markkinoilta ja niiltä olen välillä ostanutkin lahjoja. Enimmäkseen pyrin kuitenkin tekemään lahjat itse.

12. Söisitkö mieluummin rasian porkkanalaatikkoa vai rasian lanttulaatikkoa?
Laatikot on mun mielestä kombona parhaita, mutta jos ois pakko valita ni ehkä lanttulaatikkoa..

13. Koristelisitko mieluummin pihan jenkkityyliin jouluvaloilla näyttäväksi, vai pitäisitkö joulukuusta lokakuun alusta jouluun asti sisällä esillä?
Pitäisin joulukuusta esillä pitkään. En oo ihan kauheen ystävä noitten valojen kanssa, tietyissä rajoissa tosi kauniita, mutta helposti överi. Kuten mun naapurin parvekkeella..


14. Olisitko mieluummin Grinch vai Petteri Punakuono?
En oo kauheen perehtynyt näihin hahmoihin, mutta Petteri Punakuono vaikuttaa enemmän symppikseltä ja on pelastava enkeli ni se!
15. Luopuisitko mieluummin joululahjoista vai synttärilahjoista?
Ompa vaikee.. Molemmissa on paljon tärkeämpiä kaikki muut jutut ku ne lahjat, mutta ne on kuitenkin osa molempia, vaikkei niitä paljoa aikuisille enää annetakkaan. Ehkä mieluummin luopuisin joululahjoista, koska joulussa on Niin paljon kaikkea muutakin tärkeää.

16. Olisitko mieluummin suomalainen joulupukki joka antaa lahjat suoraan ihmisille vai amerikkalainen joulupukki, joka tulee savupiipusta yöllä salaa?
Suomalainen joulupukki. Paljon kivempi olla sosiaalinen ja nähdä se ilo saajien kasvoilla kuin hiippailla yksin pimeässä. Ja likaantua savupiipussa ja ehkä jopa juuttua sinne..
17. Joisitko mieluummin glögiä vai kuumaa joulusiideriä?
Glögiä! Koska glögi best.


18. Söisitkö mieluummin talon kokoisen piparkakkutalon vai asuisitko siellä?
Oispa symppistä asua piparkakkutalossa! Ni se.
19. Jonottaisitko mieluummin viisi tuntia joulupaketointipisteelle vai viettäisitkö tunnin ostoskeskuksen joulupukin kainalossa hänen kanssa jutellen?
Viettäisin aikaa joulupukin kanssa. Jonottaminen on nihkeetä ja lahjojen paketointi helppoa, ni miks käyttäisin siihen niin kauan aikaa?
20. Jättäisitkö ennemmin puolisosi ilman lahjoja vai olisitko itse ilman lahjoja? 
Olisin itse ilman lahjoja. Mun mielestä yks parhaita asioita joulussa on suunnitella ja toteuttaa lahjoja muille.


Kuvat kävin poimimassa omasta instagramista edellisiltä vuosilta. Mun jouluvalmistelut ei oo todellakaan niin hyvällä mallilla, että olisin saanut tuoreita kuvia, haha. Mutta onhan tässä aikaa!

Tää oli tosi kiva postaus. Tän tyyppisiä voisin yrittää bongailla jatkossakin täytettäväks tai ehkä jopa kehitellä ite! Kiinnostaako tän tyyppiset? Ja jos, niin mistä aiheista haluaisit lukea (lähinnä vinkiks niitä ite kehiteltyjä varten..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti