lauantai 13. lokakuuta 2018

Turkinpippuri-uutuudet

Tykkään salmiakista tosi paljon. Ja muistakin karkeista, mutta en yleensä osta esim. pelkkiä hedelmäkarkkeja, salmiakkeja sitä vastoin voin ostaa pelkästään. Odotan aina innolla uutuustuotteita (siis muitakin kuin karkkiuutuuksia!) ja kokeilen niitä yleensä aika ennakkoluulottomasti.

Tänä syksynä odotin erityisesti kahta turkinpippuri-uutuutta: munkkia ja suklaalevyä. Testasin molemmat heti, kun sellaiset ensimmäisen kerran kaupasta löysin ja ajattelin kertoa mielipiteeni niistä.

Turkinpippurisuklaa:

Olen syönyt näitä jo muutaman levyllisen, on niin hyvää. Ainoa, mikä hieman ihmetyttää on se, että salmiakin maku mielestäni vaihtelee levykohtaisesti. Välillä siinä on aivan selkeä turkinpippurin maku ja välillä se jää mielestäni hieman vaisuksi. Ensimmäistä kertaa maistaessani ajattelin ensin, ettei tässä ole toivomaani potkua vaan salmiakin maku peittyy. Sitten keksin imeskellä paloja niin, että suklaa sulaa ensin pois ja jäljelle jää salmiakkirakeet. Näin kaikki ainesosat pääsevät mielestäni parhaiten oikeuksiinsa. Tämä tapa ei kuitenkaan ratkaise mainitsemiani levykohtaisia eroja. En tiedä, onko tässä oikeasti joku laatuongelma vai onko makuaistini erilainen eri päivinä (en ole huomannut vastaavia eroja muissa tuotteissa), mutta suosittelen lämpimästi tämän suklaan maistamista!

Turkinpippurimunkki:

Valitsen yleensä jonkun muun kuin kuorrutetun munkin, jos saan itse valita esim. paistopisteeltä herkun. Vaikka ne hyviä onkin, valitsen mieluummin jonkun vähemmän överimakean. Arnoldsin herkut on asia erikseen. Tätä turkkarimunkkia halusin kuitenkin ehdottomasti maistaa ja saatan ostaa toistekkin. Se oli mielestäni muiden vastaavien tapaan vähän turhan makea, mutta satunnaiseen överisokerihimoon oikein passeli valinta. Kannattaa siis kokeilla. Ja varata jotakin suolaista sen jälkeen syötäväksi, jos ei yleensä välitä supermakeasta.



Kiinnostaako sua uutustuotteiden, tai ylipäätään tuotteiden, arvioinnit/esittelyt yms.? Tuleeko mieleen jotain tiettyä tuotetta tai tuoteryhmää, josta haluaisit suosituksia/arvioita/jotain mielipiteitä? Jos joo, laita kommenttia niin voin jatkossa tehdä tämäntyyppisiä postauksia enemmänkin.
Kuten jo tekstissä kerroin, tykkään kokeilla erityisesti uutuustuotteita ennakkoluulottomasti ja valitsen muutenkin ostoskoriini vaihtelun vuoksi melko usein tuotteita, joita en ole kokeillut ennen. Toki vastaaviin postauksiin voisi kirjoittaa myös käyttämistäni vakiotuotteista yms. Laita siis toiveita ja ideoita tulemaan, jos sellaisia on! Kiitti.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Minua kiinnoistaisi näin joulun lähestyessä sinun suosikki glögisi sekä kauden spessut herkut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Kiitos toiveista. Tiettyä suosikkiglögiä mulla ei oo, mutta voisin kirjoittaa jotain glögijuttua! Ja muitakin kausiherkkujuttuja laitan mietintämyssyyn, kiitos! "Jouluaiheita" tulossa ainakin muutamat diy-lahjavinkit sekä kommentteja piparkakku-uutuuksista (joista oli kuva instassa).

      Poista