maanantai 14. heinäkuuta 2014

Lomalainen

Jep, olen lomalla. Kolmas viikko alkoi juuri.. Tekemistä on ollut enemmän kuin arkiviikkoina ja kun kevään aikana ei ole blogiin kauheasti ehitty kirjoittelemaan niin siinä sitten... Loma on tähän mennessä ollut todella kiva ja vaikka tekemistä on ollut paljon, on kaikki ollut sellaista mukavaa. Olin reilun viikon maaseutumatkailulla äidin luonna ja mummolassa. Mummin kanssa käytiin kirppareilla ja oli oikein kovin onnistuneet löytöpäivät!
Koska tässä on taas kuukausi väliä ja paljon tapahtumia, tiivistän kaiken muutamiin kuviin.
Lauantaina olin häissä ja niistä kirjoitan ihan erikseen mutta tässä nyt pikakuulumiset.
Huomenna lähen viikoksi Ruotsiin jee. Häistä kirjoitan ajastetun postauksen torstaille ettei sen julkaisu mene niiiiin pitkälle mutta ei kuitenkaan myöskään tule samana päivänä kuin tämä. Tule siis uudelleen torstaina neljän jälkeen.

1. Ystäväni oli tammikuussa reissussa. Sain kortin viikko sitten. 2. Reilun viikon reissulla riitti tavaraa. Kotiin tullessa..
 
3. Vietin kivan päivän siskon ja isän kanssa kaupungilla. 4. Osa kirpparilöydöistäni.

1. Kesääni kuuluu suurena osana pyöräily. 2. Siskon kanssa jätskillä, huippuhyvää kookos-suklaa-jätskiä! (Sain isältä tuliaisiksi kivan mekon!) 3. Mulla oli yksi superaktiivipäivä, jonka päätteeksi lähdin extempore-iltaterassille ystävän kanssa. Enkä ole ikinä valmistautunut iltaan niin äkkiä kuin silloin.. 4. Eikö kaikissa blogeissa pidä olla peilikuva?

1. Superhyvää salmiakki-juustokakkua! 2. Hedelmäinen aamupala. 3. Vuohenjuusto-broiler-salaatti. 4. Grillattua broileria, salaattia ja täytettyjä herkkusieniä.


Ihania kesäpäiviä sulle ja sulle! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti