maanantai 4. marraskuuta 2013

Yllättävä joulufiilis

Tänään ajauduin pyörimään kauppoihin. Oli oikein shoppailufiilis ja löysinkin kivoja juttuja enkä mitään turhaa (hih). Paitsi ehkä askartelujuttuja, eihän niitä ihminen tarvitse kovin paljoa. Mutta saan niistä jotenkin ihan hirveitä kiksejä. Jee, uusia askartelujuttuja! Aloitinkin heti kotiin päästyäni korttiaskartelun.

Joulukortteja! (Ja yhen pienen siskon synttärikortin tein siinä samalla valmiiksi..) En tykkää siitä materialismista, mikä jouluun yhistetään. Että kauppojen hyllyt on jo viikko tolkulla notkunut joulusuklaista, joulukalentereista, glitteristä ja kaikesta tilpehööristä. Kohta alkaa joka puolella kilkkaamaan joululaulut, voiapua. Tykkään joulusta perhejuhlana. Vietämme joulua suvun kesken, syömme hyvin ja nautimme. Tykkään joulutunnelmasta (ilman sitä glitteriä ja joulurenkutuksia, vaikka toki on myös kivoja koristeita ja kauniita lauluja). On musta kiva saada lahjojakin. Mutta vain sellaista kivaa ja tarpeellista. Itse ostan lahjat niille, joille keksin jotain kivaa ja lahjan saajaa kuvaavaa. En halua antaa mitään sen takia, että jouluna kuuluu tehdä niin.
Parasta joulussa (tai jouluvalmisteluissa lähinnä) on se, että saa askarrella kortteja! En ole kovin monena vuonna niitä postittanut (kröhöm), mutta askarrellut olen. Ja lopulta liittäny lahjapakettiin aattona. Silloin kun olen kortit muistanut postittaa, olen tehnyt toiset kortit aatoksi. Tuplailo!Tänään tein 7 korttia. Ehkä teen vielä jonkun ennen nukkumaanmenoa. Laitan tähän postaukseen kuvat valmiista korteista. Ihan vaan siltä varalta, etten tänä(kään) vuonna lähetä niitä, voi täällä käydä kurkkimassa kuvia ja ajatella että lähetin just sulle just sen kaikista kauneimman.Ja ei, vaikka aloitin joulusta puhumisen näin aikaisin, en aio jatkaa sitä kuin aikaisintaan lähellä joulua. Yllätin itseni valtavasta joulukorttien-askartelu-tarpeesta ja pitihän se jakaa.

(Jos oikeasti haluaa joulufiilistä, on partiolaisten adventtikalenterit myynnissä. Niitä saa ostaa esimerkiksi mun kautta.)

Kahlataan tää marraskuun harmaus ensin ja keskitytään sitten siihen jouluun.

Aktiivista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti