sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kuinkas sujui loppuviikko?

Täytyy aloittaa sillä, että matto ei ole edennyt viime postauksen jälkeen. Tässä on ollut muuta puuhaa, mutta kyllä se tuosta valmistuu..

Torstaina töissä oli työilta. Päivä oli ollut rankka ja innostus pidempään päivään oli totaali nolla. Työilta oli onneksi tosi mielenkiintoinen ja esimies oli järjestänyt pientä kivaa oheen. Aloitettiin teippaamalla kaikkien selkään sydän, johon jokainen sai käydä kirjoittamassa positiivista siitä henkilöstä! Siitä tuli niin hyvälle tuulelle. Laitettiin ne lopuksi pukkarin kaappien oviin, voi sitten tiukan paikan tullen käyä muistelemassa niitä kaikkia hyviä juttuja. Äänestettiin myös positiivisinta työntekijää. Ykkössija meni kolmelle ja mä olin niistä yksi! Aika iso ylläri, en ois kyllä arvannut. Kivaa oli se, että kaksi muuta ykköstä olivat ne, joiden kohalla mietin, että kumpaa äänestän.. Tälläsillä pienillä positiivisilla jutuilla on kyllä ihan hurja suuri vaikutus mielialaan.

Perjantaina näin blogissa aiemmin mainitun Neiti Aurinkoisen äiteineen. Viimeksi taiettiin nähä neidin 1v synttäreillä. Pientä uhmaa alkaa olla havaittavissa..
Illemmalla menin isälle syömään ja isän ja siskon kanssa teatteriin. Svenskanissa Djungelboken, menkää kaikki sinne! Kaikin puolin niin hyvä että on vaikea edes kuvailla, se täytyy itse kokea.

Lauantaina olin kaupungilla esikoistaan odottavan peruskouluaikaisen luokkalaiseni kanssa (aiemminkin blogissa mainittu.) Laskettuun aikaan on enää kuus viikkoa, 6!! Tuntuu ihan hurjalta ja ihanalta ja aiettä.
Käytiin syömässä ja kahvilla ja kaupoissa. Ostin täydellisen takin! Oli ihana nähä ja olla.
Illalla oli vuorossa ystävän synttärit. Hyvää ruokaa ja juomaa ja ohjelmaa ja täydellisiä naisia!

Totean taas, elämäni sujuu aika hyvin. Nyt järjestelen kotijuttuja ja illaksi kylään.

Huomenna aion olla reipas ja mennä salille aamusta, ekaa kertaa ikinä! Jos siitä tekis tavan, kerkeis treenata vähän useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti