torstai 17. lokakuuta 2013

Ystävät + partio = elämä

Huh hah. Jo on ollut taas vauhdikas viikko, mutta kivaa! Ja viikko on mennyt tosi nopeesti.

Eilen olin ystävän luona. Vein ruuaksi subit. Oli tullut uus täytevaihtis, Fajita Chicken, jota oli tottakai pakko maistaa. Hyvää oli. Ystävän luona syötiin, kuunneltiin musiikkia ja puhuttiin kaikesta tärkeestä (ja vähän juoruttiinkin). Vähän myös suunniteltiin syksyn/talven tulevia juttuja. Ihana oli nähä taas, kiitos seurasta <3.

Viikonlopuksi on paljon tekemistä. Huomenna lähen sellaseen partiojuttuun, joka on tarkotettu lippukuntien avainhenkilöille! Eli mulle. Ja yli sadalle muulle. Siellä on varmasti paljon tuttuja, paljon kivaa tekemistä ja hyödyllisiä juttuja. Tosi kiva lähteä. Äsken pakkasin. Aion kerrankin olla citypartiolainen ja mennä putkikassilla, ei sitä paljoa tarvii kantaa..
Lauantaina Helsinkiin paluun jälkeen on ystävän Baby Showerit. Jännää, en oo ikinä ollu sellasilla. Sielläkin on paljon hyviä tyyppejä, jee.
Sunnuntai koostuu myös erinäisistä partiojutuista.

Ja mitä tästä voimmekaan päätellä (otsikko tosin jo paljastaa vastauksen)? Elämäni täyttyy partiosta ja ystävistä. Kuinkas muuten, kaksi parasta asiaa mitä voi elämäänsä sisällyttää! Näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti