sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kyllä tollanen vieraan näkönen naama jännittää

Kuten viimeksi kirjoitin, viikonlopuksi on ohjelmaa.
Partiotapahtumassa pe-la oli paljon hyviä tyyppejä ja ihan huippua ruokaa. Tapahtumasta tuli paljon lisää intoa ja työkaluja järjestää hyvää partiota. Meistä on siihen. Saatiin paljon erilaisia vinkkejä ja materiaaleja hyödynnettäviksi. Me aiotaan kasvaa ja kehittyä ja tehdä entistä parempaa partiota ja entistä isommalle porukalle. Niin me tehdään. Mutta se vaatii aikaa ja tekemistä. Onneks me ollaan niin hyviä tekijöitä ja tyyppejä, että pystytään siihen! Me osataan ragetakkin niin hyvin, että meistä on kyllä mihin vaan. Koska se jos joku vaatii taitoa ja pelisilmää.

Lauantain Babyshowereissa tuleva äiti sai hirveesti kaikkea söpöä kotiinviemisiksi. En malta oottaa vuodenvaihdetta (eikä malta kyllä moni muukaan..) Juhlissa oli kivoja naisia ja hyviä herkkuja. Kiitos järjestäneille ja onnea tulevalle äidille (ja isälle)!

Tänään sunnuntaina oli jännä päivä. Kokeillaan järjestää perhepartiota eli yhteinen harrastus alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Oikeastihan partio on yli 7-vuotiaille. Tänään oli ensimmäinen perhepartioretki ikinä meiän toiminnassa. Retkelle tuli kaksi perhettä. Ajettiin autoilla Nuuksioon, käveltiin metsässä, tutkittiin ympäristöä, ylitettiin esteitä, sytytettiin itsepäistä nuotiota, pilkottiin puista, paistettiin makkaraa ja nautittiin luonnosta. Retki onnistui tosi hyvin. Lapsillakin taisi olla kivaa, kaiken touhuamisen jälkeen nukkuivat kotimatkan. Ja vaikka me oltiinkin vieraan näköisiä naamoja, niin kyllä meiän kanssa uskals ihan puhuakkin.. Innolla odotan sitä, että tää homma saadaan kunnolla käyntiin!

Partiontäyteinen viikonloppu päättyi johtajakokoukseen. Kyllä me aina paljon aikaseks saahaan, mutta oisko jotain muita tapoja toimia? Ei kuulemma. Jatketaan näin sitten.

Ensi viikkoon ja kohti uusia haasteita, uudella innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti