maanantai 14. lokakuuta 2013

Noi sun läpät saa mun aivot heti tilttaamaan

Viikko on täyttynyt työn lisäksi partiosta ja hyvistä tyypeistä, paljon pitkäaikaisia ystäviä. Rovaniemen vahvistus kävi pääkaupungissa pikavisiitillä. Käytiin kahvilla ja puhuttiin - ylläripuheenaihe - lähinnä miehistä. Kerrankin oli aika lyhyt väli visiiteillä, viimeks kuitenkin kuukaus sitte. Kun yleensä reissujen väli pitenee piiiitkään pitkään aikaan.
Isän kanssa käytiin syömässä ja oli kyllä hyvää palvelua. Toivat majoneesit pöytään liian aikaisin ja kävivät sitä moneen otteeseen pahoittelemassa. Onko sillä nyt niin väliä, milloin ne tulee, jos kuitenkin ovat tulossa?
Yhden ystävän (linkatussa tekstissä toisena esiintyvä) kanssa käytiin Hulluilla päivillä. Ihan vaan, koska jos hän ois miehesä sinne lähettänyt, se ois vaan tullut sieltä itkien pois, ilman mitään ostoksia. Selvittiin siitä, vaikka Hullarit on aina vähän rankka paikka, ha. Ja koska selvittiin, mentiin palkinnoksi kahvilaan herkuttelemaan.


Perjantaina vietin aikaa hyvässä seurassa. Hyödynnettiin SYÖ-viikkoja ja käytiin Santa Fé ssä burritoilla. Onneksi olin oikeassa, että ruoka on yhtä hyvää kuin yleensäkkin, oisin muuten saanut kuittailuja. Käveltiin syysillassa ja fiilisteltiin vaan. Sitten kävin yhen kivan naisen kanssa yksillä lasillisilla.

Viikon kohokohta oli kauan odotettu viikonloppu. Saisin luokseni koko viikonlopuksi yhen ihanan naisen Kiteeltä. Ollaan viimeksi nähty nii-in kauan sitten ettei mitään rajaa. Ja nyt vihdoin taas. Mutta ihana VR yritti pilata kaiken. Juna oli lähes kaksi tuntia myöhässä ja tuli vasta 00:56 suunnitellun 23:08 sijaan. Mikäs siinä oli seuran lähdettyä keskustassa hengaillessa, kylmä oli ulkona, kaikkialla humalaisia ihmisiä ja asemalta suljetaan puoli 12 mennessä kaikki tilat, joissa voi istua penkeillä. Huoh. Siinä sitten haahuilin. Hyvää kannattaa odottaa, vai miten se meni..
Viikonloppu sujui rennosti, tekemistä riitti mutta ei mitään suorittamista vaan rentoa oloa ja mielen mukaan menoa. Lauantaina oltiin kaupungilla. Aloitettiin kahvilalla ja sitten vähän shoppailemalla. Ostin uusia tyynynpäällisiä. Mulla on sängyllä paljon koristetyynyjä ja osa niistä kaipasi uutta ilmettä. Onnistui! Sitten mentiin leffaan kattomaan Oli aikakin. Oli kyllä katsomisen arvoinen, melkein itkettikin. Koska tekstistä tulee muutenkin niin pitkä, jätän arvostelun muille enkä kirjoita siitä enempää. Se täytyy nähdä itse, tervemenoa! Meiän vieressä istui mies, joka kyllä nautti leffasta täysillä. Mikä nauru, taputti oikein käsiäänkin yhteen. Hyvä niin, ikävää ois ollu jos ois itkeny..
Leffan jälkeen Itamae sushiin syömään ja Baker´siin viinille. Ajoissa kotiin nukkumaan, että aamulla jaksaa taas.
Sunnuntaina käytiin brunssilla Lasipalatsin kahvilassa. Sattumalta sinne osui myös ystävä, jonka kanssa perjantaina nautittiin viiniä. Hän ja ystävänsä liittyivät meiän seuraan, kun kerran tilaa oli. Brunssin jälkeen mentiin I love Me-messuille. Siellä oli paljon kaikkea nähtävää, maistiaisia ei kauheesti hyödynnetty sattuneista ähkysyistä.. Sielläkin oli muutamia Sattuma-tuttuja, aika kivaa! Messuilta mukaan tarttui superfoodeja testattavaksi. Raakasuklaan tekopakettia en ostanut, vaikka myyjä mainosti sitä sillä, että voi maholliselle poikaystävälle viiä paketin ja sanoa, että teeppä mulle tätä ja ottaa ite rennosti. Kuulosti tosin ihan hyvältä suunnitelmalta, ainakin kun hän eka totes, että sillä paketilla ei voi epäonnistua. Ai, edes mies?
Loppuilta menikin sitten hengaillessa sängyllä, musiikkia kuunnellen lähinnä. Katottiin me perjantain jakso Vain elämää-sarjasta. No, musiikkia siinäkin. Muisteltiin vanhoja juttuja, naurettiin ja juoruttiin. Viikonloppujen parhaimmistoa.
Seuraavaksi laitan vielä kootut kuvat viikonlopusta ja sitten käyn nukkumaan. Huomenna ei onneksi oo kovin aikanen aamu, saatan Kiteen vahvistuksen junalle ja meen töihin vasta myöhemmin.
Näiden annosten lisäksi söin myös jälkkäreitä. Yks näytti hienolta,
mutta maistui huulirasvalta tai saippualta tai joltain muulta kuin leivonnaiselta.


Viikonloppu on hyvä päättää rötväilyyn.
(Otsikko Robin - Tilttaamaan. Vain koska lausetta on viikonloppuna käytetty useaan otteeseen. Ei mitenkään lempparibiisi, mutta lause on moneen kohtaan sopiva..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti