sunnuntai 18. elokuuta 2013

Perinteinen tarina: Herkkuja ja hyvää seuraa

Tämä on ollut melko huithapeli viikko (vaikka koenkin olevani ihan kelpo tyyppi).
Töihin tottuminen kuluttaa normaalia enemmän energiaa, jos en ole menossa, makaan kotona sängyllä enkä halua tehä mitään ylimääräistä. Ajatus ei kulje, niin blogin kirjoittaminen on hölmöä. Keskiviikkona tapasin yhen ihanan naisen, käytiin syömässä. Oli jo niin paljon asiaa ja kova ikävä! Torstaina olin pitkästä aikaa joogassa, tuntuipa yllättävän hyvältä.

Keskiviikon ravintolaruoka. Oli hyvää. Kiitos seurasta!

Lauantaina olin kahen ihanan kanssa leffassa katsomassa The Way Way Back. Leffa kuulostaa melko hömpältä, mutta ei ole sitä ollenkaan! Nauraa kyllä saa, mutta leffa ei missään vaiheessa ole kiusallisen hömppä. Henkilöhahmot on niin hyviä, että harvoin leffassa, melko usein ainakin suurin osa hahmoista jää pinnallisiksi eikä niissä ole tarttumapintaa. Tässä ei ollut sitäkään ongelmaa. Kokonaisuutena oikein sopiva työviikon jälkeiseen lauantaihin. Koskettava, hauska, ajatuksia herättävä, ei liian vakava. Sopii varmaan moneen muuhunkin fiilikseen.
Leffasta päädyttiin yhden luokse lettukesteille. Suolaisella ja makealla täytteellä. Suolainen sisälsi turkkilaista jogurttia, katkarapuja, savulohta, tilliä, sitruunamehua ja pippuria, NAM! Makeaan oli paljon vaihtoehtoja: kermavaahtoa, omenahilloa, mansikkahilloa, Nutellaa sekä sokeria. Juomana tottakai valkoviiniä, joka sekin oli oikein valioyksilö. Letuistakin tuli koostumukseltaan täydellisiä, kiitos vaan taikinan tekijälle ja lettujen paistajalle! Keskustelunaiheet kulkivat perusjutuista ihmeen syvällisiin. Välillä on hyvä keskustella oikein syvällisiä. Mielipiteet erosivat, keskustelu oli pitkä, mutta lopulta tajuttiin kaikkien olevan kuitenkin samaa mieltä. Hyvässä hengessä tottakai koko ajan! Kuunneltiin musiikkia, naurettiin, naurettiin ja naurettiin, ehkä melkein itkettiinkin, nautittiin olosta ja seurasta. Laulettiin Singstaria kasettitasolla, anteeksi vain naapurit! Ilta vaihtui yöhön, toinen läks kotiin ja mä jäin yöks. Olipas ihanaa (ei varmaan vielä selvinnyt..)

Lettu suolaisella täytteellä ja salaattia.

Lettu omenahillolla ja kermavaahdolla.
Illalla menen kylään siskolle ja äitillensä.

Viikonloppujen parhaimmistoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti