torstai 9. toukokuuta 2019

Ihan tavallista mulle kuuluu

Kirjoitan tosi harvoin ihan tavallista arkijuttua. Tai no, onhan suuri osa mun postauksista aika arkisia (vinkkejä ja muita), mutta harvoin kerron ihan siitä tavallisesta arjesta, mitä oon tehnyt ja millaista on ollut. Nyt tuli kuitenkin fiilis, että haluan kirjoittaa ihan vaan kuluvasta viikosta, vaikkei tässä ole mitään ihmeellistä ollutkaan. Tai ehkä just siks.

Tällä viikolla on ollut paljon koulua (ma-to täydet päivät), mutta koulupäivät on menny tosi nopeesti. Meillä on ollut oikeestaan tuntityöskentelyä eli aktiivista tekemistä eikä niinkään luentoja. Ihan todella mukavaa! Oma fiilis siitä, että tästä tulee oikeesti vielä joskus ammatti, jossa todennäköisesti pärjään, on ottanut tällä viikolla aimo harppauksen eteenpäin. Vaikka on vielä valtava määrä asioita, jotka ei oikein onnistu ja joissa pitää petrata, on myös tullut vahvoja Mähän osaan-fiiliksiä. On niitä tullut välillä aiemminkin, mutta tällä viikolla jotenkin vahvemmin. Tästä viikosta on jäänyt olo, että on vihdoin päästy siihen ytimeen testailemaan juttuja. Ihan huippua! Toivotaan vaan, että tää fiilis jatkuu ja jatkuu ja kantaa niitten tulevien epätoivon hetkien yli (niitä aivan varmasti tulee vielä ja paljon). Eilen sain myös kaksi todella hyvää palautetta lehtoreilta, jotka kätken kyllä syvälle sydämeeni ja yritän muistaa kaivaa ne sieltä tiukan paikan tullen.

Maanantaina suunniteltiin partion kesäleiriä Ahvenanmaalle. Odotan leiriä Niin innolla! En ole ollut vielä tässä lippukunnassa kesäleirillä enkä partiojutuissa manner-Suomen ulkopuolella, joten on monestakin syystä tosi kiva lähteä leireilemään. Edellisestä on kuitenkin jo jonkin aikaa.

Tiistaina kävin juhlakaupassa hankkimassa kattaustarvikkeita synttäreitä varten. Ajattelin hankkia ne täältä, vaikka pidänkin ensimmäiset juhlat Helsingissä. Laskin, että tulee liian kiire ehtiä kauppaan siellä kaiken muun järjestelyn lisäksi, joten koin pienemmäksi pahaksi roudata tarvikkeet täältä. Ei niitä nyt kuitenkaan Niin paljon ole. Eikä tuollaiset pahvi- ja muovitarvikkeet paljoa painakkaan. Värivalinta oli yllättävän vaikeaa, vaikka luulin päättäneeni valmiiksi. Vaihdoin kuitenkin mielipidettä kaupassa monta kertaa ja lähdin lopulta ihan erilaisten juttujen kanssa kuin olin ajatellut. Olen tyytyväinen valintoihin. Mukana ollut kaveri tuskin enää ikinä lähtee mun kanssa minnekään, osallistin nimittäin häntäkin valintaan, haha. No, itsepä tuli mukaan. Ja onneksi tuli.

Keskiviikkona menin koulupäivän jälkeen keskustaan kahville kaverin kanssa ja tekemään kouluhommia. Suitsait kirjoitin 2 sivua, vaikka kirjoittaminen tökki aluksi todella pahasti. Ja vaikka juteltiin välissä kaikkea ihan muuta. Sitten kahvila menikin kiinni ja täytyi lopettaa. Jäin hetkeksi pyörimään kaupungille ja päädyin kirjastoon lukemaan kirjaa. Se pitäisi ottaa tavaksi, siellä oli niin helppo lukea. Kotona tuntuu vaikealta, kun tulee aina sata muuta asiaa mieleen, joita voisi tehdä. Mulla oli tosi kiva asu ja vähän harmitti, ettei siitä tullut otettua kuvia, niistä ois saanut hyvän postauksen. Ois pitäny pyytää kaveria kahvilan jälkeen kuvaamaan..

Tänään olen mennossa äänimaljarentoutukseen! En ole ikinä ollut, tosi kiva ja jännä päästä kokeilemaan. Toivottavasti se oikeasti rentouttaa. Olen nukkunut tällä viikolla Todella huonosti (noin 3-4 tuntia yössä), niin tämmöinen rentoutuminen tulee varmasti tarpeeseen.

Loppuviikolle ei olekkaan enää sen kummempia suunnitelmia. Katsotaan, mitä päivät tuo tullessaan. Kaikkina muina päivinä on poikkeuksellisesti ollut jotain iltaohjelmaa, niin ihan kiva, että nyt voi heittäytyä virran vietäväksi. Kouluhommia, kotitöitä ja synttärivalmisteluja varmaan ainakin jossain määrin, mutta mitään muuta en sitten tiedäkkään.

Olipa jotenkin tosi kiva kirjoittaa ihan vaan tämmösiä tavallisia juttuja. Ja näistä tulikin loppujen lopuks tosi pitkä postaus, vaikka alkuun aattelin, että saanko kirjoitettua mitään. Mutta just, koska tällä viikolla on ollut päivittäin jotain koulun lisäksi, sai niistä sitten kuitenkin aika paljon asiaa.

Viikonloppuna tulossa Ideapankkiin munakasvinkkejä, pysyhän kuulolla! Ihanaa loppuviikkoa just sulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti