keskiviikko 29. elokuuta 2018

Kotikeskiviikko: Siivouskaappi

Nyt kun syksy alkaa kolkutella ovella ja arki pyöriä pikkuhiljaa kesän jäljiltä, ajattelin palauttaa Kotikeskiviikon viikkorytmiin. Kaikki sarjassa aiemmin ilmestyneet postaukset löydät tunnisteella Kotikeskiviikko. Kirjoitin keväällä kylpyhuoneen säilytysratkaisuista ja silloin kuvissa näkyi myös laatikko, jossa säilytän osaa siivoustarvikkeistani. Loput ovat eteisen kaapissa ja aion esitellä ne nyt.

Siivouskaapissa säilytän pyykkäykseen ja siivoukseen käytettäviä aineita ja tarvikkeita sekä aineita, joita tiskikoneessa käytetään harvemmin (suola ja huuhtelukirkaste). Sieltä löytyy myös muita aineita, esim pyörän ja kenkien huoltoon tarvittavia sekä ompelukone ja silitysrauta. Eteisessä on harmittavan huono valaistus valokuvausta ajatellen ja koska en ole mikään muokkaajavelho, mennään näillä..

Tässä siivouskaappi kokonaisuudessaan.

Ylimmällä hyllyllä varakengännauhoja sekä maalarinteippejä (joita aina kertyy jostain). Laitoin siivoukaappiin hyllynaluskorit, jotta sain paremmin lajiteltua tavaroita. Tässä korissa pesupallo, sappisaippua, pesutablettien testipakkaus sekä "himmeli" pikkupyykin kuivausta varten. Hyllyllä pyykinpesuun, siivoukseen ja tiskikoneeseen käytettävät aineet.

Hyllynaluskorissa pyykkipussit, hankaussieniä sekä värinkeräyskestoliina. Hyllyllä ämpäreitä (sisäkkäin), kuituliinoja ja muut kuin edellisellä hyllyllä olevat aineet sekä pyörätarvikkeet. Pölyhuiska takaseinää vasten. Alemmalla hyllyllä silitysrauta ja siivoustarvikelaatikko sekä siemeniä ja muurahaisansa. Alimmalla hyllyllä ompelukone ja metallikoukkuja parvekelaatikoihin.

Siivoustarvikelaatikossa kaikki pienet siivoustarvikkeet, jotta ne pysyvät järjestyksessä ja löytyvät helposti eivätkä pyöri ympäri kaappia.
Tämä kaappi valikoitui siivoustarvikkeille, koska se on keskeisellä paikalla ja sen ovessa oli jo valmiiksi nämä koukut ja muut. Pussukoista toisessa on supi-sukkapidikkeet (joista olen kirjoittanut aiemmin) ja toisessa muovipusseja.

Näin on pyöräytetty käyntiin Kotikeskiviikot syksyn osalta! Jos sulle tulee mieleen aihe, josta haluaisit lukea postaussarjassa, niin laita kommenttia tai viestiä tulemaan, kiitos!
Tietysti saa toivoa myös muita aiheita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti