sunnuntai 26. elokuuta 2018

Diy-projekti: Pyyhekyltit

Mulla ei oo ikinä ollut pyyhkeille mitään kylttejä. En ole kokenut tarpeellisiksi enkä myöskään löytänyt mieleisiä. Kerran löysin, mutta olisi ollut vain toiselle pyyhkeelle, joten turhake. Ne olisi olleet hienot, mietin niitä edelleen välillä. Harmi, että olivat päässeet loppumaan.

Lamppuprojektin innoittamana innostuin maalaamaan kaikkea puista. Koska maaleja jäi ja koska ne on niin kivoja ja koska maalaaminen oli yllättävän kivaa ja nopeaa. Kun kävin ostamassa lisää helmiä lamppuun, osui silmiin poistomyynnissä olleet pienet kehykset. Olin katsonut samalla reisulla jo kylteiksi sopivia laattoja, mutta mieleisiä ei löytynyt. Näin kehykset heti valmiina silmissäni ja nappasin ne mukaan. Kotona tajusin, että ne ovat naulakkoon liian isot ja meinasin jo alkaa miettiä muuta käyttöä, kunnes tajusin kokeilla niitä pystykkäin. Kuin tehdyt naulakon päälle!


Maalasin kehykset kahdella eri värillä sen liiemmin suunnittelematta. Ne onnistuivat yllättävän hyvin, vaikka etukäteen suunnittelua voisin kyllä harjoitella.. Koska reunat jäivät hieman epäsiisteiksi, päätin lisätä niihin koristeteippiä. Ja kyllä kannatti, toi ihan uutta särmää! Olen yllättynyt siitä, kuinka paljon kirkkaammilta värit näyttävät kehyksissä kuin lampun palloissa. Musta korostus tuo varmaan oman lisänsä sekä ehkä puulaatu? Molemmissa on kuitenkin kaksi kerrosta maalia, sekä lampun palloissa että kehyksissä. Myöskään purkissa maalit eivät näytä näin kirkkailta. Olen kuitenkin iloinen, että värit ovat juuri näin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti