lauantai 12. huhtikuuta 2014

Koti koti koti

Tällä viikolla on laitettu kotia oikein urakalla. Rapattu, hiottu ja maalattu seiniä. Paljon on tehty, mutta on täällä vielä tekemistä. Onneksi voi tehdä ihan rauhassa.. Kiitos vain maalausavusta!
Muuten kodin laittoon kuuluu tavaroiden läpikäymistä ja uudelleen järjestämistä. Ja hankintojen suunnittelua! Tavoitteeni on saada tästä kevään aikana mulle täydellinen koti. Ongelmahan tässä on aina ollut se, että mä olen muuttanut niin vähän ja tää on alkujaan ollut äitin koti. Niin voitte päätellä, mitä siitä seuraa..

Yhtenä iltana selailin nettikauppoja ja keräilin talteen kuvia kivoista esineistä. Olen jo monta vuotta keräillyt inspiroivia sisustuskuvia. Nyt on mietintämyssy kovassa käytössä, että miten saisin tästä mahollisimman kodikkaan ja mun näköisen. Tai mun näköinen tää on ollut aina, mutta vielä enempi. Kun on taas kaksi huonetta käytössä, niin kyllä se antaa suuremmat vapaudet tyylille.

Olen joskus kuullut, ettei mua kiinnosta, miltä mun kodissa näyttää. Ai ei vai? Silloin kun on muuten rankkaa tai joku ahistaa niin joo, en jaksa panostaa, mutta kyllä mua oikeesti kiinnostaa. Nyt olen tästä tosi-tosi innoissani, jee!


Illalla tulee tyttöjä kylään, täytyy valmistautua kauppaan ja kokkailuun, aion tarjota jotain tapas-tyyppistä. Siivouksen viimeistelyn hoisin onneksi jo eilen ennen iltateevierasta. Tänään voi vaan keskittyä kaikkeen hienosäätöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti