sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Palaset loksahtelee (eli kuulumisia)

Ei ollut tarkoitus pitää tämmöistä taukoa, mutta tämä kolmikymppisen elämä yllättikin hektisyydellään. Tai ei tää oo ollu sen hektisempää ku kaksysinä, mutta on ollut parempaa tekemistä kuin kirjoitella. Kevätlukukauden loppukiri vaati tietysti osansa. Synttärit vei aika paljon aikaa järjestelyineen ja etenkin Helsingin juhlien jälkeen leijuin semmoisessa rakkauskuplassa kaikista ihanista ympärillä, etten meinannut saaha mitään tehtyä. Halusin vaan nauttia siitä fiiliksestä. Rakkauskuplaa on lisännyt onnistuneiden juhlintojen lisäksi yksi erityinen, joka yllättäen asteli arkeeni. Hento toive oli viimeiset pari vuotta, että josko erityinen löytyisi ennen sitä maagista 30. Meni vähän tiukille, mutta ehti. Syvempi tarkoitus taisi ainakin olla kannatella yli nurkan takana vaanineista pyöreistä, mutta toivottavasti myös niistä kaikista tulevista synttäreistä. Ainakin, jos se on omista päätöksistä kiinni.

Nyt tuntuu siltä, että lähes kaikki palaset alkaa loksahella kohalleen. Kaikilla osa-alueilla. Josko 30 maagisuus olisikin siinä, että sen jälkeen alkaa vihdoin kaikki sujumaan. Toki on koko ajan pelko, että mikä osa romahtaa seuraavaksi, mutta pyrin nyt nauttimaan tästä hetkestä ja siitä, että kerrankin asiat tuntuvat sujuvan ja menevän omalla painollaan positiiviseen suuntaan. Tietenkin teen kaiken voitavani pysyäkseni tällä suunnalla.

Kuten jo mainitsin, synttäreiden juhlinta ylitti kaikki odotukset ja osoitti kaikki pelot turhiksi. Kaikki meni just eikä melkein nappiin ja sain viettää ihania hetkiä ihanien läheisten kanssa. Synttäreistä tulossa postauksia, mutta koitan ensin kasata ajatukset siitä, mitä kaikkea kirjoitan ja kuinka monessa osassa.

Koulu on nyt tältä keväältä paketissa, mutta en aio jäähä laakereille lepäämään vaan aloitan huomenna kesätyöt itselleni uudessa paikassa! Niin jännää. Odotan innolla. Koitan saaha kaikki hommat rullaamaan niin, että ehdin kirjoitella blogiakin taas vähän aktiivisemmin. Kaikkea kirjoitettavaa kun olis..

Ihanaa kesäkuun alkua sulle! Toivottavasti sullakin on kaikkea kutkuttavan jännää ja positiivista meneillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti