lauantai 11. lokakuuta 2014

Hymystä näkee

Joka paikassa on nykyään ständejä, jossa tarjotaan entistä parempaa puhelinliittymää, vakuutusta tai sähköyhtiötä tai kaupataan hiustenlaittoa ja meikkausta ja vaikka mitä.  Olen joskus kirjoittanut vastaavasta täällä.

Eilen kuljin Pasilan aseman läpi puhelin kädessä ja hymyilin mennessäni. Fortumin mies pysäytti ja aloitti sen perinteisen asiansa, mutta keskeytti muutaman sanan jälkeen sanoakseen "Siis, hymyilitkö mulle äsken?" Minä siinä sitten hämmentyneenä yritin jotain sopertaa, en ollut oikein edes tajunnut hymyilleeni. Sitten hän sulavasti siirtyi taas aiheeseen ja sanoin vakuuttavasti, että on Fortumin sähköt ja olen ollut oikein tyytyväinen (vaikken ollut ihan sataprosenttisen varma, että onko edes, mutta on kai.) Sittenhän hän totesi "No hyvä sitten. Hymystä huomasin, että olet Fortumin asiakas!" Ahaa, no, mikäs siinä sitten..

Hetkeä myöhemmin soi puhelin ja mulle tarjottiin parempaa sähkösopimusta ja otin sen. Loppuukohan se hymy nyt sitten?

Lisäksi haluan vielä kertoa, että muutenkin oli eilen ihan hassu päivä.
Aamulla töissä teki melkein mieli alkaa itkemään niistä kaikista muutoksista mitä siinä aamuseitsemältä heti eteen iski, mutta oikeestihan olikin sitten ihan superhyvä päivä! Hyvä me. Mun työpaikka on tehty supernaisista.

Töistä matka jatkui äitin luokse. Ja koska säädöllä oli päivä aloitettu, niin mitäs siinä sitten mitään muuta kuin säätöä loppupäiväksikään.. Juna oli hajonnut ja jouduimme lähtemään "Keräilyeräjunalla". Juna oli paljon myöhässä ja kaikki ihan sekaisin, kun paikkaliput ei pätenyt, piti istua minne mahtui ja tarvittaessa kulkea toiseen päähän, koska siellä oli enemmän tilaa. Asemillahan tästä asiasta ei tietenkään mitään kerrottu, että kaikki sekoili siellä junassa sitten. Mutta naiskonnari oli tosi kiva, sillä oli hyvin rauhoittavia ja suloisia kuulutuksia, vakuutti, että Vr hoitaa aina asiakkaansa perille ja parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka olisikin myöhästymisiä ja muita. Pahoitteli myös ylimääräisistä askelista.
Tulee aina hyvä mieli, kun huomaa ihmisen olevan oikealla alalla. (Toisin kuin ehkä se mieskonnari..)

Että sellainen päivä, oikeesti kokonaisuudessaan aika ihana, vaikka olikin ihme säätöä. Mutta silloin ehkä tuleekin just hyvä päivä, kun kaikki ei mee niinkuin ennakoi. Hyvä niin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti