keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Muutoksia vaikkei mikään olekkaan muuttunut

Tässä on nyt käynyt niin, että koneen käyttöni on vähentynyt ihan minimiin. Ei vain tule oltua koneella, puhelimella saa hoidettua suurimman osan asioista enkä iltaisin jotenkin jaksa avata tietokonetta. Se onkin niin hirveän vaikeaa.. Tämän päivittäminen puhelimella on ihan kamalaa. Siksi tää aina vaan jää ja jää, vaikka musta ois tosi kiva kirjoittaa blogia. Mutta tavallaan tähän ei tuu sellasta Pakko käyä postaamassa, kun teen tätä lähinnä itselleni. Ei tule sellaista fiilistä, että joku odottaa postausta niin ei tule päivitettyä. Eikä mulla oikeen oo ees ollut tässä mitään kirjoiteltavaa. Yritän kuitenkin syksyn tullen päästä taas tähän kirjoitusmoodiin (kuten olen aiemmin sanonut yrittäväni, mutta ehkä nyt sitten...)
Kauheesti kaikkea koko ajan tapahtuu ja välillä tuntuu että niin paljon, ettei perässä pysy. Vaikka tavallaan ei kuitenkaan tapahdu mitään.
Kaikki rullaa entiseen malliinsa, paitsi että liikkuminen on vähän jäänyt. Viime viikolla piti startata salilla käynti taas kunnolla kun työmatkapyöräily päättyi mutta sitten iskikin tajuton räkäpää, niin jumppaa siinä sitten. En. Räkäpää katosi ilman kuumetta ja olo alkaa olemaan normaali. Ääni vielä hetkittäin menee maahan, mutta muuten ei mitään. Eli treenaamaan jee!

Olen ollut paljon ystävien kanssa. Ne on ihania. Eilen oli tyttöjen ilta, kiitos murut. Sitten täällä on käynyt kaikkia syömässä. Sen siitä saa kun tekee armeija-annoksia ruokaa! Tai siis kivahan se on, musta on kiva kestitä muita! Että tervetuloa useammin vain.
Ihanaa on myös, että yks ihana muutti Rovaniemeltä takaisin Helsinkiin jee! Ystävyyttä on helpompi ylläpitää kun tapaaminen on helpompaa eikä tarvitse sovittaa kaikkia menoja pariin päivään.

Partiota on tehty kovasti. Halutaan mainostaa meiän hyvää meininkiä ja saada kaikki mukaan! Tulkaa!

Viikko vielä Suomea ja sitten - tättärää - lentokoneella Espanjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti