sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tehokkuusviikko!

Täällä on niin kova kodinlaitto-buusti, että hyvä jos koneen kerkiää päivittäin avata. Ei todella aikaa blogille ja mitä ees kirjottaisin. "Tänään siivosin." "Tänäänkin siivosin." "Äiti tuli tänään ja me siivottiin." Että ei, jätän mieluummin väliin.

Mutta totta on, että äiti tuli tiistaina ja viikko on käytetty kodin siivoamiseen. Kaikki lattiasta kattoon nyt ennen kuin sisustaa kunnolla tuon toisen huoneen.
Eilen täällä oli parii ystävää (ja yks vauva) siivoustalkoissa. Oltiin tosi-tosi tehokkaita ja päädyttiin siihen, että maalataan ja vaihdetaan lattiat. Täytyy maanantaina laittaa asia eteenpäin ja soittaa vähän puheluita. Eli nyt täällä näyttää.. hmm, mielenkiintoiselta. Koska pesemisen alta pois siirrettyjä huonekaluja ei viitsi kaikkia laittaa paikoilleen kun kohta kuitenkin rempataan. Niin ne on nyt sitten kauniisti keskellä lattiaa, hiphei..
Hiljaiseloa blogissa saattaa siis kestää vielä jonkinaikaa, mutta koitan vähän ryhdistäytyä. Äiti lähtee maanantaina niin on vähän enemmän laiskotteluaikaa, ha.


Eilen olin ansaitusti tupareissa. Ystäväni muutti yhteen poikaystävänsä kanssa. Asunto ei sinällään ollut juhlapaikkana uusi, ystäväni on asunut siellä jo kauan, mutta pitäähän uutta asukasta juhlia. Kivaa oli ja oltiin ihan kiltisti. (Äiti piti ukaasit lähtiessä.. Hei vaan, olen aikuinen, osaan käyttäytyä.)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti