torstai 19. heinäkuuta 2018

Vihreä perunasalaatti

Näköjään on menty viikko ruoka-aiheella ni jatketaan nyt vielä ainakin yks. Tein eilen perunasalaattia, taas fiilispohjalta kuten aina, mutta tuli niin hyvää, et aattelin kirjata senkin ylös.

Vihreä perunasalaatti

Uusia perunoita (12kpl)
Herkkusieniä (ei ihan pienimpiä, 2kpl)
Varsiselleriä (2 vartta)
Pieniä kapriksia
Reilusti tilliä
Valkosipuliruohoa
Avocado

1. Pese ja keitä perunat. Jäähdytä kypsät perunat kylmässä vedessä. Pilko.
2. Pese ja pilko herkkusienet ja selleri (voi toki tehdä jo kun perunat keittyy, niin mä tein..)
3. Laita pilkotut ainekset kulhoon, lisää kapsiksia maun mukaan sekä reilusti tilliä ja valkosipuliruohoa. 

Itse pilkoin avocadon erikseen syoraan lautaselle, sillä tarkoitus oli syödä tästä määrästä kahdesti, jolloin avocado ehtisi muuttua. Jos teet koko satsin kerralla nautittavaksi, voit pilkkoa avocadon kakkoskohdassa ja lisätä sen salaatin joukkoon.


Ehkä mä seuraavaks jo keksin jonkun muun kuin ruoka-aiheen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti