torstai 24. toukokuuta 2018

Parsaa paistinpannulla

Mun mielestä yks parhaista asioista keväässä on se, että silloin on parsan satokausi. Parsa vaan on niiiiin hyvää. Olen yleensä valmistanut parsani uunissa, mutta eilen halusin kokeilla jotain muuta (lue: en vain jaksanut, halusin päästä helpommalla ja nopeammalla).

Kokeilu kannatti, lopputulos oli onneksi mieluisa. Välillä on asioita, joista jälkikäteen harmittelee oikaisseensa, mutta nyt ei harmittanut yhtään, päinvastoin.

Katkaisin parsoista puumaiset päät (parsa napsahtaa poikki siitä kohtaa, parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa siis katkoa eikä leikata). Leikkasin jäljelle jääneet kolmeen osaan. Laitoin kuumalle paistinpannulle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria, heitin parsat perään ja pyörittelin lastalla. Annoin olla (välillä pyöräytellen) sen aikaa, että parsoihin tuli hieman väriä. Jos haluat nopeasti hyvää ja tykkäät rapsakoista parsoista, suosittelen vahvasti kokeilemaan tätä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti